ups :hide:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
zapomniałam o dwóch-huśtawce i ćwiczebnej :lol:
pouchy rozdane, kółkowe sprzedane,jeden miętek wyrzucony :mrgreen:
Wersja do druku
ups :hide:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
zapomniałam o dwóch-huśtawce i ćwiczebnej :lol:
pouchy rozdane, kółkowe sprzedane,jeden miętek wyrzucony :mrgreen:
6 chust wiązanych różnej długości, 1 kółkowa oraz produkty własnej radosnej twórczośc ;) (na razie kólkowa, pouche i MT) Więcej chust nie będzie, ale nie wykluczam wymiany w stosiku :)
ale ja poważnie piszę, wyprzedałam się i zostało kilkaCytat:
Zamieszczone przez aneta.s
Hanti poważnie?? A to przepraszam... ;) ale pewnie same indio zostały co? :)Cytat:
Zamieszczone przez hanti
prawie kilka indio i jedna nati......musiałam się wyprzedać bo to już istne szaleństwo było.
Mój małż jest nie lepszy, ja mu mówię o jedwabiu i że może byśmy jedno indio sprzedali, a on mi na to żebym nie przesadzała bo dużo ich nie mam, no i jak tu iść na odwyk, jak własnemu małżowi uzależnienie nie przeszkadza :?
Hanti to Twój 4444 post :) niezły wynik :applause: a męża gratuluję!!! Ech przydał by się jakiś kącik porad typu jak radzić sobie na odwyku.... jak nie kupić kolejnej chusty.... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Jesli sie nie mylę to:
10 wiązanek
7 kółkowych
2 mt
1 pod
1 nosidło ergonomiczne
4 pouche
i cały czas kurczę mam niedosyt :lol:
Chętnie bym się unieszczęśliwiła kolejną/nymi :ninja: tylko muszę się wreszcie na jakąś zdecydować....a to potrwa....Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
szczesliwi czasu nie licza, chust tez nie ;) bo jeszcze bym sie zalamala... ;)
2 wiązanki
1 kółkowa
1 pouch (za duży i leży)
Tylko poucha bym chciała wymienić a tak to więcej na stanie nie potrzebuję, chusty testowe i prywatne wymienianie się wystarczają mi :) Oczywiście chustowe marzenia mam, ale wiem, że i tak ich nie spełnię, więc nie spędzają mi snu z powiek.
:shock: jesteś niemożliwa :lool: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez visenna2
:DCytat:
Zamieszczone przez skybear
Wiem, sama z soba nie mogę wytrzymać :) Prawda jest taka, że chustami się pocieszam :) Inne kobity w chwilach cięzkich i dołujacych ratują sobie samopoczucie nową torebką, szminką czy czym tam jeszcze a ja z szaleństwem w oczach kupuję chusty :D
updateCytat:
Zamieszczone przez va
trzy wiązane, jeden mei tai
pawie w drodze :jump:
4 wiązane
1 kółkowa
czuję potrzebę zmiany. ale 2 wiązanki są mężydłowe i sprzedać mi ich nie wolno :twisted: . jedna to mój ukochany rosenholz, którego i tak nie sprzedam, więc na straganie pewnie tylko jedna wyląduje.
Hmm...
U mnie wszystko jest "płynne", ale obecnie mam 4 wiązane i 1 kółkową, a - i 1 samoróbkę wiązaną z prześcieradła...
Hmmm...też jestem chora ;) bo mamy:
- 7 wiązanek ( w tym jedna w drodze, drugiej nie lubię i wisi na bazarku, trzecia niesprzedawalna choć już ciężko w niej nosić, czwarta średnio lubiana )
- dwie kółkowe ( w tym jedna bardziej na ozdobę i do oglądania a nie noszenia )
- dwa pouche ( chwilowo w odstawce )
- jedno MT
- Ergo mężowe
wszystkie jesteście niemożliwe.
Ja mam jedną samoróbkę i jedną wiązankę ale to moje początki więc mam nadzieję, że szybko nadrobię ...
Hanti kolegi męża zazdroszczę, ja nie mogę liczyć na taką pobłażliwość, choć może nie doceniam ... mam nadzieję
6 wiązanek
5 kółkowych (uwielbiam je)
2 nosidła
1 chusto-mt
2 mt
Chyba aż tyle nie potrzebuję
:szok: .... moze kiedys Was dogonie... mam 1 elastyka no ale dopiero zaczynam :lool:
a jednak policzylam :omg: podobno 13-stka to szczesliwa liczba... :hide:
Nitka-awatarek jak malowanie :thumbs up:
aktualnie:
1 wiązanka (ale przewinęło się już kilka)
1 kółkowa
1 MT
1 Selendang
1 Manduca
i jeszcze na pewno nie powiedziałam ostatniego słowa ;)
Poprawiam sie:
2 wiazanki i Jimi w drodze
4 mietki(w tym 2 samorobki)
2 pody(jeden zrobilam sama)
Mysle ze sytuacja zaczyna sie stabilizowac 8))
:omg: skąd bierzecie siano na tyle chust :szok:
ja mam 1 wiązaną i jeden ergo zakupiony po sprzedaniu wózka. Marzy mi się indio (jeśli dostanę fundusze od babci to będę miała) i teraz mi odbiło, ze jeszcze pawie bym chciała ale te to już nie wiem skąd mam kasę wytrzasnąć :roll:
ja na reszcie mam czas na forum, więc pisz co posiadam
1 wiązana,
2 MT
1 kółkowa
1 Beco
Nie wiem jak wytrzymałam tak długo z jedną chustą, właśnie myślę jak to zmienić... :)
na moją stash nirvanę składa się:
5 wiązanek (TYLKO! wreszcie w stosie jest wyłącznie to, co kocham i w czym noszę, więcej nie potrzebuję, choć nie wiem, czy nie przybędzie jeszcze jedna chusta po testach)
3 kółkowe
3 pouche
1 MT (in spe 2)
1 pod
sama nie wiem kiedy mi sie taki stosik zrobil:
1 elastik
2 chusty plus 3 w drodze (moja wymarzona - indio len hihihiiiii)
3 pouche
1 MT sie wlasnie robi dla mnie :)
5 tkanych (6 właściwie, ale jedna chyba na stałe do GB wybyła)
1 elastyk
2 mt
1 pod
4 pouche
3 kółkowe (+ jedna w trakcie poprawek)
1 calyx
bardzo prosze wszystkie uzaleznione od chustozakupow o powtarzanie slow agapee'i kilka razy dziennie. :wink:Cytat:
Zamieszczone przez agapee
kiedy osiągnełam tę chustoliczbę, sprzedałam od razu cztery chusty :hide:Cytat:
Zamieszczone przez nitka
Obawiam się, że ja ostatnio wręcz przeciwnie :wink:Cytat:
mnie pewnie tez to czeka :) Jak juz zaspokoje ciekawosc i w koncu ustale w czym najbardziej lubie nosic, to wtedy pewnie zrobie wyprzedaz. A moze i nie? Mam nadzieje, ze jeszcze przynajmniej jeden chuscioch przede mna, wiec mam dla kogo trzymac :)Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Ja tam nigdy nie chcialam miec kolekcji jako takiej i w chustach tez kocham najbardziej tulenie malenstwa :) Po pewnym czasie jednak zauwaza sie, ze rozne chusty maja rozne wlasciwosci nosne, poza tym przyciagaja kolory, recenzje, no i kazdy ma swoje preferencje. U mnie ilosc rozrosla sie bardzo kiedy wlasnie zaczelam probowac/ szukac ulubionych chust. A ze nie mialam noza na gardle, to starych za bardzo nie sprzedawalam. Pewnie zrobie to dopiero za jakis czas jak bede juz pewna co jest noszone, co ma zostac a co nie. Nie kupuje chust zeby je zbierac, ale kupuje te, ktore przyjemnie sie wiaza, dobrze nosza, ktore mi sie podobaja - niektore troche jak ciuchy ;) Sa ludzie ktorzy sa minimalistami, ale ja chyba do nich nie naleze... :lool: Lubie miec wybor, oczywiscie jesli moge :)Cytat:
ja ostatnio do 7 wiązanek zeszłam i mam ambitny plan w dół iść jeszcze :twisted:
poza tym 1 cudny MT od Lindy, APLX, Calyx i pouch.
[quote="pasja"]na moją stash nirvanę składa się:
5 wiązanek (TYLKO! wreszcie w stosie jest wyłącznie to, co kocham i w czym noszę, więcej nie potrzebuję, choć nie wiem, czy nie przybędzie jeszcze jedna chusta po testach)
pasja,a czy mozesz rozwinac temat? jakie masz chusty?
Pasja same najpiękniejsze okazy zgromadziła, zazdraszczam :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez nata76
ja nanoszę poprawki:
5 wiązanek
1 Mt
1pouch
1 kółkowa
no i nic do sprzedania :mrgreen:
i co najlepsze,udało mi się stworzyć stos idealny całoroczny zarówno dla noworodka jak i klocka :D
do kupienia elastyk,ale mając jedwab na letnie dziecko,to nie wiem sama czy jest sens.
w sferze pożądania li tylko po to żeby posiadać,jest len natur.
:)Cytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
bez przesady, miła anko
:)
Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Magda jakie te wiązanki?? ;)
No i ja się przyznam.....
4 wiązanki (z czego 2 niesprzedawalne :lool:)
3 pouche
2 nosidła (APLX i Calyx)