ale na zagranicznych forach słychać - u Was w Polsce...
Wersja do druku
Hehe ładny numer.
Okazuje się, że własność to nie do końca własność :hide:
No ale na szczęście na Nati mi już trochę odeszło ;)
u nas w Polsce nie wszyscy pracują w Natibaby :lol: można odpowiedzieć
E no jak były dementory to - to jest Voldemort - chusta której imienia nie należy wspominać, wizerunku publikować itp.
Jaja jak berety...
a z przecieków: one się dodrukowują już dla zagramanicy ;) ...
rrkwiatki, zostaw ten watek, jest wyjatkowy ;)
Hehe, nie sie usmialam
może ktoś chce chuste widmo zanim wróci do producenta..
A jakbym ją chciała to jak mam kupić, bez fotek?! A cena też jest tajemnicą? A skład? Długość? No robi się ciekawie...
Proponuje zaryzykować popsucie doskonałych stosunków pan - klient z Nati i opublikowanie zdjęcia. Kto odważny?
ee modrooczka - najpierw chcialas kupic w ciemno a teraz podjudzasz do publikacji zdjec
kup jak jestes ciekawa ;)
A czy kupuje się chustę razem z zakazem publikowania zdjęć? Bo wiesz, można sprzedać sąsiadce, po 5 minutach sąsiadka tobie i będzie git :D
Poł dnia mnie nie ma w domu i znowu mnie cos ominęło :) To jednak sprzedajesz?
Ja napisałam "jakbym chciała kupić". W życiu nie kupiłabym kota w worku. Ale podjudzam, dla mnie taka zasada to absurd kompletny, producent przekroczył granice wolności kupującego :duh:
Znalazłam pomysł na opublikowanie zdjęć. Ustawkę zrobić. Umówić się z chustoforumową koleżanką, zamotać się, wyjść na spacer, dać się sfotografować. A potem ta koleżanka może założyć wątek "Co to za chusta? Widziałam na spacerze" i wkleić fotkę. :D :D :D
Cała ta sytuacja jest kuriozalna ale ale....faktem jest również to, że dziewczyny zgodziły się na to :ninja: no chyba, że najpierw zaproponowano super chustę, zrobiły przelew a potem okazało się, że nie mogą o niej pisać:lol:
Oooo, wygląda całkiem całkiem to widmo. Takatam :thumbs up:
Bardzooo ładna:D
Ładna, ale taka żółto-zielona na ecru by była ładniejsza.
No ale znowu kwiatki, ehh
Czy to jedwab, skoro tak błyszczy? Osobiście wolę matowe, ale ten wzór na matowym tle chyba kiepsko by wyglądał:confused:
:szok:
Śliczna!!! :D Druga strona jest szara czy morska?
Chyba no cotton ;)
:D fajny wątek, mi się bardzo podoba ten wzór, ciekawe jaki ma skład
no cotton
no to mają się co ukrywać z tą szmatą, bo jak dla mnie cudowna to ona nie jest :D
Bym sobie kliknęła "Like it" pod wąteczkiem :lol:
Aż go sobie sfotografowałam, ku pamięci - szkoda, żeby się dobry kawałek komedii miał zmarnować ;)
Metęna szmaty przywołać moze tylko grubsza aferka:-)
A wałeczek gdzie???
oo dokladnie :) Flippa juz wie o co chodzi.
ale powiem wam ze nie widze w niej nic pieknego... choc na wiosne zielono zółta na ecru byla by sliczna,
ALE
ze znow nati kwiaty szyje to juz mi nie dobrze :) kurde kiedy bedą samochody, kosmos.. srubki wkrętki, albo cos podobnego?
ciagle tylko kwiatki zwierzaki.... ;)masakra
i pewnie zdecyzuja sie chusto firmy na takie wzory jak juz nosic nie bede wrr:twisted:
ej no, nie róbcie jaj, nie wywalajcie tego wątku :D
no wlasnie :P!
a przepis prania? podali? :ninja: bom ciekawa :hmm: