a jak nosi japan nati z jedwabiem?
Wersja do druku
a jak nosi japan nati z jedwabiem?
ja jestem ciekawa jak mille różowe noszą
ale malucha to wszystko poniesie :)
Japana nie znam, a mille trochę grubsze i sztywniejsze od rombów, ale moim zdaniem romby nosza lepiej. Z kolei mille ładniejsze:) Pomogłam:ninja:
a mille 4 poszło wczoraj za 250 ojro :omg:, dobrze, że Pan ustanowił szlaban na wysyłkę do Polski, bo bym się jeszcze oddała niebezpiecznej zabawie w podbijanie...
cudownie nosi nowe nino z ramie i jedwabem :)
ten tego, to się dowiedziałam ;)
mako, nino mi sie marzy, ale boje sie jego cienkości...
A ja wzdycham do różowego (!) indio z jedwabiem-za późno stwierdziłam,że chcę :D I w ogóle ta przypadłość indiowa mnie ogarnia :D A jedwab każdy mnie interesuje zresztą :mrgreen:
To prawda - różowe indio nosi świetnie - kolor trochę za słodki, ale mojej kudłatej brunetce ładnie w różach.
...a jakby ktoras chciala najnowszy "ornat" didkowy, lilie bladoniebieskie, to na NM wisza za jedyne 264 f :/
i pomyslec, ze placilam w sklepie za moje ponad stówe mniej.
patrzac na te ceny czasami mysle, ze sie niektorym w d.... poprzewracalo:duh:
ja Ci szerzej rozwine w mailu co to wiesz:)
ale -tak na szybko teraz-naprawde BRZYDZI mnie sytuacja, w ktorej ktos kupuje chuste, po czym za miesiac wystawia ja na sprzdaz jako nowiutka w pudelku piszac, ze niestety "kolor jej nie odpowiada", z cena dwa razy wieksza niz kupil. a prawda jest taka, ze nigdy jej nie miala zamiaru uzywac.
co innego oczywiscie sprzedawac chuste za duzy grosz, jesli sie samemu ja tak drogo kupilo , co innego dostosowywac sie do aktualnych cen po jakims okresie uzytkowania chusty, co innego sprzedawac za wiecej, gdy sie cos z ta chusta zrobilo w celu uatrakcyjnienia jej, wiadomo, wlozona praca etc.-ale -jak to sie na anglojezycznych okresla-wrap flippers, kupujace dla zysku i z tym zyskiem w glowie to moim zdaniem niemoralne zmory chustoswiata.
Green to ja sie ustawiam do wszystkich Twoich unikatów :mrgreen:
heh...ale ja ich uzywam;)
nie, no ja zdaje sobie sprawe ze to ciezki temat i naprawde nie potepiam w czambul sprzedajacych za wysokie ceny. sama wiem, ze gdybym np miala sprzedac mojego czarnego pawia 2010, na pewno puscilabym go za cene wyzsza, niz ta, za ktora go kupilam (i serio nawet nie wiem, ile mialby kosztowac). w zasadzie chodzi mi o laski, ktore kupuja kazda nowosc by za pare dni puszczac je z duza przebitka, karmiac sie rozpacza tych, ktore przegapily ;) mnostwo takich jest i na NM , i na TBW, i sa to mocno rozroznialne juz nicki
Nie mam jedwabnego porównania, ale moje jedwabne ptaszki Didka fajnie noszą 11kg Maćka.
Plecy nie dają się we znaki jak przy innych moich chustach np.cienkim lnie Didka.
Skowrony są o niebo nośniejsze i idealne na każdą porę roku myślę.
A to ja teraz już moge tutaj dopisać, że japan jedwabny nosi pięknie! :) Lepiej niż jedwabne apricot i morze nati :) Ale też jest od nich grubszy
który?
po lnach, konopiach i różnych wełnach chciałabym jeszcze w jedwabiu znów ponosić alem wymagająca ;)
nino natur z jedwabiem:ninja:
IMHO całkiem ładnie noszą jaskółki :)
japan jedwab (ale to nie jest cienizna na upały, w upały jest w nim gorąco)
moim zdaniem elfy będą nośne, podobnie jak jaskółki pewnie (ale to też nie są przewiewne cienizny)
stare motylki nati, nie są super nośne, ale z tych nośniejszych i zdecydowanie cieńsze niż tegoroczne różowo-ecru
edit: a tu: http://chusty.info/forum/showthread....ghlight=jedwab pytałam o to samo w zeszłym roku :D i dużo dziewczyny napisały
pancy - do 11 kg w niej doszłam i bez problemu
Skowronki vel słowiki didkowe, no i natur of course. Słyszałam też, ze PSM :thumbs up:, alem nie zaznała. Jeszcze :ninja:
Indio Rose:heart::heart::heart: Niesprzedawalna (a u mnie nie było takiego słowa)
jaskolki
to se pomarzę o jaskółkach
kurde i ta oliwka tegoroczna:duh:
a indio chyba poza moim zasięgiem finansowym bo jedno juz przegapiłam:roll:
a ocean nati z jedwabiem?
mam, ale leży i wystawiłam na bazarek, bo za długa, ale może ciachnąć i jednak zostawić na lato? i nie wiem jak nosi :roll:
jedwabie nati wszystkie są nośne :) moje 11 kg niesie super i jaskólki i irysy i morze
Natki są super, ale nie na upały, już bardziej niektóre lny natkowe cienkie i nośne np koty.
:lool:
po takich wątkach jest zwykle od razu wysyp na KUPIĘ :D Ciekawe czy i tym razem :)