green, a na jaki kolor bedziesz je farbowac?
Wersja do druku
green, a na jaki kolor bedziesz je farbowac?
ufff na szczęście bardzo nie mój odcień czerwieni :)
Mi sie chyba podobaja,zwlaszcza strona lewa.Laska na forum pisze,ze to najlepszy len %50,nie takie ciężkie w motaniu jak ryby,ze chusty na dlugosc nie brakuje i ze węzeł mały a nie taki jak u rybkow:)
coraz bardzie jestem ciekawa tych pawiorów
Iza, mnie tez sie podobaja i chyba jednak ich na ryby na razie nie wymienie...
No nie wymieniaj,sa ciekawe i takie oryginalne.Powoli tez mi się robi kurnik,to bedzie 3cia chusta z ptakami...stosik powraca chyba powoli:)
tych farbowac nie bede, jedynie odbarwianie wchodzi w gre, ale nie bede sie z tym spieszyc, najpierw troche polamie:)
Iza a co poza jubileuszowymi jeszcze przyfrunelo, burgund czy petrol?
moj podrasowany petrol Bahama wlasnie dzis zostal oplacony i jutro leci do Stanow;)
Petrole Olu,dostałam za moje doux doux,no I jedwabne kuraki juz przyfrunely!
a mi się bordowe bardziej podobają, chociaż te rzeczywiście wybitnie patriotyczne :-)
a ja się napawiłam najpierw czarnymi starociami, teraz pertolkami i już mnie nie ciagnie, uff
a mnie teraz kusi krocizna bialo-fioletowa...hm, ale to juz przesada wydatkowa.
moze sobie petrola krotkiego kupie. byly one w ogole w krotkiej postaci?
fuck podobają mi sie ;-/ Kurka jak by komuś przyszło do głowy je farbować, odbarwiać czy co tam niech mi je odsprzeda co ? ;-)
no jak sie zachce odbarwic to raczej nie sprzedam;D
A ile tych Pawi będziemy mieć? Chyba tyle co nic:(
Ja czekam na 5:)
Dziewczyny proszę pamiętajcie o mnie jak by któraś ich nie chciała co ? ;-)
update nt wiazania-no wiec moim zdaniem te pawie sa o wiele lepsze do wiazania niz karminowe ryby!
mialam problem z węzlem oczywiscie, bo strasznie grube i miesisie to, no i ciagle dosc sztywne mimo prania i obracania w suszarce, ALE sama wiazanka i poznioejsze noszenie bylo super, wszystko ladnie trzymalo (mimo kiepskiego, pojedynczego węzla!) i dziec siedzi jak w fotelu;)
mysle ze jak sie zlamia porzadnie, to bedzie kawal rewelacyjnej szmaty. zawarkoczowalam teraz ptaka, no i bede dzis z nim spac:)
Ola a co maz na to,ze z ptakami jakimiś obcymi spać będziesz:)
ech, wiesz, skoro on na dole zasypia przy tv, to chyba zrozumie ze musze sie do kogos przytulic, niech to nawet bedzie obcy ptak;P
pawie z lnem jeszcze w birdiesroom sa do wziecia
o juz nie ma :lol:
spalam dzis z tym sztywnym ptakiem ;) zmiękł troche do rana, ale ciagle jeszcze duzo pieszczot mu trzeba!
e tam, kazdy kiedys zmieknie;)
zboczence,kazdy wie,ze (wiekszosc) ptakow od pieszczenia raczej sztywnieje,ale zeby swintuszyc przy niedzieli....!:)
no ale najbardziej nawet wypieszczony kiedys musi zmieknac, wiec do skutku!:D
I ja wstawię fotkę ptaków, nie swoją, i zapytam: podobno są 3 -kolorowe, tj. mają czerwoną, białą i czarną nić?
http://ljplus.ru/img4/v/i/viver2/DSC_0144.JPG
Ładne, ale czerwone z 2007 ładniejsze.
Były, utkane na 35 rocznicę Didka :D:D:D. Najpiękniejsze pawie jakie widziałam.
Ja także takowych nie kojarzę.
A masz jakąś fotkę?
Agut, była chyba jedna sztuka czerwonych, wzór rocznicowy, za jakieś niebotyczne sumy szedł na ebayu