A mnie tylko mignęła i myślałam, że to MT :D
Może to wina małego i śnieżącego tv...
Wersja do druku
A mnie tylko mignęła i myślałam, że to MT :D
Może to wina małego i śnieżącego tv...
Oglądam tą Majkę i sobie myślę, ooo jaka fajna chusta, ale jaka straszliwie niedociągnięta ... ło matko jak bardzo .... Wchodzę na forum, a tu dziewczyny piszą, że to womar, no i wszystko się wyjaśniło:)
Wiązanie jest tak paskudne, że aż nieestetyczne :( , a przecież tak ładnie wygląda mama zamotana z dzieckiem w jakąś ładną chustę, szkoda, że wybrali do filmu tą najgorszą i jeszcze tak paskudnie zamotali.
no szkoda tylko, że jak juz chusta to tak zawiązana, luzy przy główce i ta nieszczęsna nóżka jakaś obwiązana... :roll:
Dziwne pp skoro nie widać było co to w ogóle za chusta... No ja bym nie wiedziała, gdybyście nie napisały.
też myślę, zę to jednak nie PP, bo wiem, zę mają in Post, Avon i jakąś farbę do włosów. Tu to po prostu chusta- rekwizytor kupił po prostu najtańszą ;)
wydaje mi sie ze jakaby chuste nie dali, to by raczej dla laika i tak nic nie mowilo :)
Product placement z takim wiązaniem to jak strzał w kolano :)
Mimo całej mojej niechęci do Womaru też mi się wydaje, że ktoś po prostu wszedł do sklepu i kupił to, co było - o inne chusty trudno w zwykłych sklepach dzieciowych.
A chusta to jakby nie było fajny sposób dla "ludzi od telewizji" - aktorkę i dziecko widać w jednym kadrze, mniejsze ryzyko, że zacznie się wiercić lub "przeszkadzać" w ujęciach, ładnie i naturalnie to wygląda (no chyba, że ktoś wiązanie spapra :) )
ciekawe czy to tak tylko jednorazowo w chustę ją wsadzili.
w sumie to ,ten wątek z dzieckiem jest taki na siłę..musieli gdzieś tego dzieciaka wcisnąć bo ona była w ciąży,ale nie wydaje mi się,żeby skupiali się głównie na tym w czym tytułowa majka będzie nosić,wozić,trzymać cokolowiek :P mają inne rzeczy do zrealizowania :P
O a jednak to na dłużej ta chusta :) tym razem lepiej zawiązany 2X :) ciekawe kto pomagał :D
Dziś widziałam Majkę i chusta była w kadrze przez kilka ładnych minut, więc można było dobrze się przyjrzeć... Ładnie ten womar wygląda, przyznajcie... ale wiedząc co to za firma dużo traci, przynajmniej w naszych oczach :P
Tez oglądałam i rzeczywiście wiązanie super :duh:
Jak już chcą coś pokazać to lepiej niech się przyłożą do tego. Potem kilka (a nawet więcej) mam poogląda i będzie nosić dzieci w chuście "przerzuconej" przez ramię, bo tak modnie jest...
niech mi ktoś napisze w którym odcinku dokładnie ta chusta jest, bo dziś popołudniu lecą chyba 3-4 na raz, a nie zdzierżę ogdądania tego w całośći.
http://majka-seriale.blogspot.com/p/odcinki.html
dwa ostatnie :)
obejrzyj w necie to nie będziesz musiała wyczekiwać ;)
a mnie znowu okrzykną mega fanką majki i tak już mi wmawiają,że nazwałam córkę Lilka bo przyjaciółka głównej bohaterki ma tak na imię,to teraz mi będą wmawiać,że przez serial zaczęłam w chuście nosić..chwała Bogu,że chociaż od imienia Basia mnie mój M. odwiódł(bo jej dziecko w filmie właśnie Basia jest :P )
oj po całości :P
Chciałam napisać , tak szybko z doskoku, że za każdym razem jak widzę ten wątek , to myślę o "naszej Mayce" i myśle sobie :wielkie mi co, przecież to oczywiste jest! Sesesesee :-)
A naszą Mayke ciepło pozdrawiam.
jak o dociaganiu?Mnie tez sie wydawalo, ze to womar, ale szukac mi sie nie chcialo, bom leniwa :)
:)
moim zdaniem publicznie to nie robi, że taka a nie inna firma. w końcu dla osób niechustowych to nie ma znaczenia, a może trochę to rozszerzy na społeczeństwo ideę noszenia w chustach. A jak ktos zacznie szperać to przynajmniej część trafi na dobre chusty i osoby, które nauczą dobrze dociagać.
Serial jak serial, pewnei ma nawet sporą publikę, więc oby chusty jako takie pojawiały się jak najczęściej. Ale gdyby ktoś tam wypatrzył nosidło to by trzeba interweniować.
O ile pamiętam, na podstawie ilości wypowiedzi, to Hanti ma w TVN'ie dobre układy!:)
W zajawce kolejnego odcinka Majki chyba mi przemknął Michał zachustowany w jakąś szarą szmatkę...
wyglądało to w dodatku NA ŁADNIE zamotaną kieszonkę :) no TVN robi postępy ;)
Widziałam, a oglądam jednym okiem. Może jeszcze po reklamie będzie ;)
Ja też właśnie oglądam, ciekawe jaka to chusta?
zeby było jasne - o ile za to
odpowiadam, (cieszę się ze nowa instrukcja była dla wielu zaskakującą odmianą -- zwisy mi proszę zgłosić bo nie pamiętam, zebym jakies przepusciła a było ich multum bo modelki nienoszące i nienoszone były wiec masakra )Cytat:
edit -o kilka fotk całkiem fajnie motniętych pokazują (na all patrzę...) ale zwisy dalej też są :(
to z motaniem Majki nie mam nic wspolnego; niemniej jednak product placementem pachnie na odległość ;-D wiec podziekowan raczej nie bezie
serio się wam podoba? dla mnie to typowa tkanina obiciowa na krzesła...
ale widziałam też, ciekawe że wózek taki oczojeb... dali a chustę totalnie się z tłem zlewającą :P
heh i w "Majce"dziś nosił tata:lol:
a ta wczorajsza chusta to też był womar? niby przyzwoicie zamotana kieszonka, choć jakoś temu maluchowi nogi zwisały.
Ale! byle chustowali!