ekstra!!!
będzie co czwartek mówiła o eko rodzicielstwie :)
co do chusty to tez się zastanawiam-coś biało niebieskiego chyba, ale ja też mam mały telewizorek ;)
Wersja do druku
ekstra!!!
będzie co czwartek mówiła o eko rodzicielstwie :)
co do chusty to tez się zastanawiam-coś biało niebieskiego chyba, ale ja też mam mały telewizorek ;)
Właśnie obejrzałam i super że to nie jednorazowa akcja tylko będzie cykl :applause:
Normalnie się wzruszyłam. I baardzo się cieszę:lol:
DD TVN to dla mojej teściowej wyrocznia, więc mam cichutką nadzieję, że przestanę słuchać cyt. ja mu kupię ten smoczek jak mu żałujecie, bo jak dziecko bez smoczka... no ja bym mu na dwór to pampersa ubrała... on jest za dużo noszony... najnowsze: jak można jeść to samo przez 3 miesiące, albo pół roku (to o karmieniu piersią):hide:
i fajnie że to będzie cały cykl o eko mamach :)
widziałam, super sprawa! pięknie wyglądali :)
Dzięki za ciepłe słowa dziewczyny. :-)
Zawsze to miło kogoś zarazić chustowaniem!
Reni jak była na nagraniu o pieluchach, to miała ze sobą Storczyka Leo Natur, ale nie było widać tej chusty na planie;
a Ania zachustowała ją potem w Ulli.
Tomek Makowiecki nosił noworodka w czarnym elastyku, ale ten elastyk już na pewno nie jest grany.
Jak wyszło tak w ogóle? Bo nie mam telewizora i nie mogłam oglądać. A ciekawa jestem bardzo. Ja byłam ta od pieluch.
imo wyszło super - choć to taki pilot po trochu o wszystkim był :)
a o pieluchach było zdecydowanie za mało, mam nadzieję, że to nadrobicie w następnych programach - za to bardzo fajnie się prezentowały te kolorowe stosiki :)
La Loba, a pytanie mam, czy Reni Jusis mieszka w Wawie? Bo wiem, że mieszkała w Poznaniu i zastanawiam się, czy jeszcze tu bywa...
Przegapiłam. To ma być co piątek? O tej samej godzinie? Może sobie jakieś nagrywanie ustawię.
Teraz czekam na ten odcinek w necie...
http://forum.chusty.info/forum/showt...41595&p=846220
La Loba tu wiecej tez laski pisaly :)
bylo super - niezle sie zzapowiada!
a powiedz w kazdym odcinku bedzie osobno omawiane wszystko, tak...?
wiesz co za tydzien bedzie?
Ma być co czwartek. Dziś wyjątkowo było w piątek. Będzie na stronie plejada.pl ale jeszce nie ma dzisiejszego odcinka.
W czwartek ma być.
no rewelacyjnie, choć nie widziałam niestety...
i_n_a na plejadzie można sobie ten dzisiejszy odcinek obejrzeć :)
Super! :D i jak ładnie o tym wszystkim mówi... :)
super, może jak więcej sławnych mam zacznie nosić w chustach czy ergo to coś ruszy się w mentalnosci Polaków, sczególnie pokolenia naszych mam
kto jest na fb, to może "polubić" ekomamę :-)
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...50203381682232
zaraz Reni będzie w DDtvn :) w chuście oczywiście :) będzie własnie mówić jak byc eko mamą
Niecierpliwie czekam, nawet do babci dzwoniłam żeby oglądała :)
Ale zajawki pokazują z ostatniego odcinka, teraz ma być odcinek jak być eko w ciąży, czy jakoś tak, więc chyba tym razem Reni będzie bez malucha w chuście.
ekhem... w maju też słyszałam, że p.Alicja "właśnie" uszyła 40 poduszek...
Mycie dziecka mlekiem matki?:omg:
nooo... to taka wersja okrojona - p.Alicja zaleca omywanie dziecka małym ręczniczkiem moczonym w odciągniętym pokarmie wymieszanym z wodą. nie wsadzać dziecka do wanienki częściej niż raz na tydzień. nie pamiętam tylko jak długo... :hmm:
właśnie oglądałam, ale tylko na ostatnią minutę się załapałam..i szczerze...nie chcę osądzać, całego wywiadu, ale ta pani co z Reni była, dość chaotycznie mówiła i brzmiało to zbyt "sekciarsko" jak dla mas IMHO :hide: mycie mlekiem matki? ok, tylko doprecyzujmy, bo w tym cała rzecz: gdyby to sformułować: kąpiel z kroplą mleka matki, to już inaczej brzmi....
nie wiem jak Reni (sie wypowiem, jak zobaczę) ale mnie ta pani nie przekonała. O! :ninja:
ta pani która sie wypowiadała i była z Reni to Alicja
załozycielka portalu www.dziecisawazne.pl
ja niewidziałam programu bo TV niet wiec czekam kiedy władują na strone
o, miło zobaczyć Reni w chuście :)
To chyba druga znana osoba w Polsce, która się zamotała? :) Czy jest ktoś jeszcze?
Bo kiedyś jeszcze motała się Joanna Brodzik :)
mi sie nie podobalo
dla osoby nie w temacie raczej zniechceci do bycia eko bo to eko wg nich bardzo skrajne i ogolnie z tym myciem mlekiem matki to dla kobiet ktore nawet nie karmia dziecka piersia to jakis dziwaczny kosmos musi byc
a mina pienkowskiej boska byla :)
zarzucicie linkiem jak bedzie juz?
muszę przyznać, że tydzień temu bardzo mi się spodobała rozmowa Reni, bo była "normalna" i zachęcająca niezwykle. dzisiejszy odcinek był - jak napisała equidna - "sekciarski". Po kie licho zaczynać od takiego "mocnego uderzenia"? :hmm:
Ja też mam mieszane uczucia. Rozumiem też że chyba scenariusz poszedł nie w tę stronę. Miało być o eko w ciąży a tu misz -masz wyszedł. Widać, ze pani Alicja miała stresa. NIe każdy jest zwierzęciem telewizyjnym.
O mleku słyszałam, nawet sama polecałam ten sposób koleżance która ma mega uczulonego synka. Koleżanka też szczenę zbierała z podłogi ;)