przywolywanie wiosny jak nic ;)
Wersja do druku
brawo dziewczyny :D świetnie wyszło
ale obawiam się, że przeciętny oglądacz zakodował nosidło=śmierć :hide:
już widzę te mordercze spojrzenia przechodniów jutro :twisted:
Dobrze wyszło. :) Brawo!
na szczescie mialam kajke78 na linii, bobym nie wlaczyla tv
puenta z "torba na dziecko" mnie jednak zaskoczyla
aniu, karolino - dobra robota :thumbs up:
swietny material zrobili! dziewczyny wspaniale zaprezentowalyscie dzieciaczki w chustach, a pani psycholog fachowo "przyklepala" przeslanie idei bliskosci :D suuuuper!
a ja usypiałam i nie zdążyłam, załapałam się tylko na chrabąszcze :(
będzie gdzieś w sieci?
brawo! super :D
pieknie pieknie, mam nadzieję, że teraz zanim ktos znów kupi torbe na dziecko czy wisiadło, to jednak tu zawita i dowie się czegoś więcej. szkoda tylko, że nie polecili tego forum, jako źrodła informacji :) no i fajne info, że jak coś do noszenia to dłuuuuga chusta, a nie worek do noszenia dzieci! jestem pod wrażeniem!!! REWELACJA!
super , oglądałąm z mamą i pytała czy tez bede nosiłą jak hanti na plecach
a zauważyłyście że jako torbe na dziecko pokazali INFANTINO ?
pokazane było i torba i pudełko
krótkie było, ale ok
powiedzieli ze to była torba nie chusta :))
tylko nie wiem czemu powiedzieli ze w takiej torbie bezpieczne ułozenie dziecka tez jest mozliwe...no moze i jest, ale ile ja sie nakombinowałam zeby w lulu swojego ułozyc...i w końcu stwierdziłam ze to bez sensu - tyle samo czasu co zawiązanie chusty - juz lepiej poucha sobie sprawić....
świetne
tylko szkoda, że tak krótko
Super wyszło!!! Piękne zielone chusty :)
Ale też uważam, że jeżeli ktoś oglądał "jednym okiem" to też zakoduje, że chusta,nosidło jest złe...
:applause::applause::applause:
krutko i na temat
swietny material :)
O NIE!!!!! ALE ZE MNIE GAPA! dopiero zobaczyłam ten wątek! o nie nie nie widzialam! buu :(
jak dla mnie wyraźnie było że chusty są ok
zdazylam!!! widzialam Hanti:) madra wypowiedz pani psycholog o bezcennym wplywie chusty na dziecko. brawo!
nie wiem, czy niewtajemniczeni zlapali roznice miedzy chusta a nosidlem, bo bylo dosyc szybko. w kazdym razie, dobrze, ze w ogole pojawilo sie takie sprostowanie. jak ktos bedzie zainteresowany, to moze poszuka zanim kupi
super! gratuluje dziewczyny :)
a chusty wiosenne-super!!! :)
a tak od tematu toreb i innych, chyba nie zabrałabym 7 dniowego dziecka do hipermarketu....
zdziwiło mnie tez to ze ona zorientowała sie ze cos jest nie tak dopiero jak wyjmowała dziecko zeby wsadzić do samochodu....rany wczesniej nie zaglądała?! w chuście by od razu zobaczyła jakby cos było nie tak...
Fajnie, krótko, ale treściwie i wyraźnie powiedziane było, że torby to nie chusty, że w chuście można bezpiecznie i że noszenie jest super :thumbs up:
Brawo!
A matreiał na pewno będzie na stronie tvnu za jakis czas, jak któraś znajdzie to podlinkuje
Zosinamamo Ty też niczego sobie wyglądasz :D
I ja mam chusty 4.5m, czyli, ze chyba niedobre :)
Ja usłyszałam zapowiedz o śmierci w nosidle i pomyślałam...o zacznie się nagonka na chusty....
Ale hanti już w pierwszym zdaniu wyjaśniła że nosidło to nie chusta :) I że trzeba wiedzieć jak nosić żeby było dobrze :)
Super materiał wyszedł. Bardzo konkretny, rzeczowy i fachowy!
Brawo dziewczyny :)
Super wyszło, BRAWO!!!!!!! Oglądaliśmy wszyscy, Aldo przy piersi :D
ja bym prosila o zalinkowanie jak juz material sie w sieci pojawi ... dziekuje
jestem świeżo po faktach ;) trochę jeszcze nie mogę w to uwierzyć co widziałam :) że chusty.. te nasze długie szmaty.. były w faktach na tvnie :) i że dobrze o nich mówiono :) (wyobrażacie sobie takie coś 2, 3 -4 lat temu? :) ) nawet nie wiecie dziewczyny jak mi poprawiłyście dziś humor :) dzięki :*
bardzo fajny materiał, dziewczyny super :applause:
szkoda mi tylko tej mamy i maluszka (*)
będzie to gdzieś w sieci? ja biedna zagraniczna, nie mogłam obejrzeć... :(
a ja jestem ciekawa tych zielonych ellevilów :-) zmówiłyście się? ;-)
a ja nie widziałam :(
Karola zaszpanowałaś Eibe:-)
ogólnie super tylko te minimu 5 m mnie zabiło
dla mnie to nie bylo eibe ale jade spring ;)
nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, że na koniec materiału pokazali jakąś spacerującą kobietę (pewnie w USA) z taką torbą na dziecko, gdzie dziecko zwisało na wysokości bioder, a chusta owa była całkowicie "zasklepiona", czyli niewiele powietrza do tego dziecka docierało, z komentarzem, że nie ma odpowiednich regulacji czy przepisów odnośnie użytkowania takich rzeczy, więc pewnie dlatego doszło do takiego wypadku.
poza tym myślę, że zwykły odbiorca, niezorientowany w temacie chustowania, niestety odebrał to tak, że chusta=śmierć.
materiał wyszedł naprawdę fajny
Ale trauma, biedne maleństwo :( :( Matce też współczuję, chociaż dziwię się też, takiego malucha do sklepu, nie zaglądała do niego :/
Hanti w Zarze, zosinamama w Eibe (na moje oko...)
Ta mama z tym dzieckiem na końcu faktycznie - jeszcze te poły przytrzymywała zeby dziecko zasłonić - pzrecież tak to nic nie widzi co się z nim dzieje...
I przepraszam jak oni chcą regulować przepisy odn. noszenia dzieci? Że będzie trzeba mieć chustowe prawo jazdy?
Na wózki nie trzeba - a ile jest tragedii jak mamy hamulca nie dadzą a wózek puszczą... :(