A to nie jest siodełko z pętelką? :confused:
Dla mnie wygląda tak samo...
Ale ja się nie znam ;)
m.
Wersja do druku
A to nie jest siodełko z pętelką? :confused:
Dla mnie wygląda tak samo...
Ale ja się nie znam ;)
m.
z podwodu 2 jeczacych dzieci moglam czegos nei doczytac jezeli kogos dubluje to z gory przepraszam
przedstawione wiazanie to siodelko z krzyzem
wiazanie zwykle ma swoj final na 4 zdj (2 rzad, zdj po prawej) i widac wezel. Potem wiszace koce mozna wsadzic w kieszenie lub obwiazac do okola siebie. W tej instrukcji wezel zostal rozwiazany i pasy obwiniete wokol bioder tak by zawiazac na koncowkach z tylu. jak pisalam mozna zakonczyc na 4 zdj - wezel pod krzyzem.
Bardzo lubie to wiazanie bo jak sie dobrze dociagnie to dziecie jest jak przyklejone:D. Na grube rzeczy jednak bym nie polecala. Trudno dociagnac.
Na kurtke to raczej siodelko proste i jak motam z dlugiej to konce zawiazuje na plecach dziecka to dodatkowo je dociagaja i mocuje :)( wazne kiedy wszyskto sie przesuwa).
No dobra, a co to jest to proste???Cytat:
Na kurtke to raczej siodelko proste i jak motam z dlugiej to konce zawiazuje na plecach dziecka to dodatkowo je dociagaja i mocuje :)( wazne kiedy wszyskto sie przesuwa).
Bo gugiel mi pokazuje tylko siodełka do roweru :lool:
Edit
Dobra, znalazłam linkę do filmiku nawet w tym wątku ;)
Luzzzz, wybaczam :mrgreen:Cytat:
Mea culpa:hide:
m.
dzisiaj sobie uswiadomilam, ze bzdury napisalam:oops::hide:, za co przepraszam i ... musze sie poprawic na grube rzeczy z pentelka wiazalam, bo mozna regulowac bez problemu i szybko sie zaklada. Co mi z tym prostym:duh:
Nic tam, spróbuję tę pętelkę na kurtkę.Cytat:
musze sie poprawic na grube rzeczy z pentelka wiazalam
Albo mnie trafi, albo się uda :mrgreen:
m.