Pływających to ja mam 350 l. ale miłośc rozumiem, bo ja pewnie umierałabym jak by to pyły latające ptice, jeszcze jedwab z kaszmirem - odlot.
Wersja do druku
:bduh:
mi też od razu śledź w śmietanie się skojarzył...
Rzufiku, nie umieraj, tyle innych pięknych chust na świecie jest...
A ja rozumiem Rzufika doskonale. Choć jestem w pracy, to na kolanach mam elipsy (serio) i sobie miziam jak kota. Uwielbiam je. A rybki są piękniste!!! Wczoraj jeszcze zorientowałam się, że wydano listki k-j, ale gdzie im do rybek!
Zastanowiłam się właśnie, czy oddałabym elipsy za rybki - nie, ale TYLKO dlatego, że to moja ukochana maskotka! Rybki k-j rzadziej występują w przyrodzie.
Rybki chciałabym mieć TEŻ :mrgreen:
A Lalika się nie zna!:twisted:
a dla alergików na ptactwo i ryby wszelakie wydano jeszcze lilije kaszmirowo-jedwabne.....
A te pawska przewieszone przez drzwi pamietam....ale kojarzy mi sie,ze to krótka chusta była....
Biedronko, na tych zdjęciach faktycznie piękna ta Laura... ale jak ją na żywo zobaczyłam, to już wcale tak ładnie nie wygląda - kolory są zgaszone, ot taka sobie zwykła granatowo-czerwona szmatka :twisted:
Na fotach ta czerwień jak malina wygląda... Strasznie przekłamane kolory.
rzufiku, narazie możesz zdobyć coś takiego:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT
dopiero co oddałam iwonie. nie ten kolor niestety a pofarbować sensownie sie nie da. no i ta śladowa ilosć kaszmiru :roll:
nieeeeeeeee
rzufiku możesz zdobyc swoje marzenie, tylko cena...:
http://cgi.ebay.de/DIDYMOS-Sondermod...item1e5a03b19d
wystawia Didymos na rzecz ofiar na Haiti. Jak piszą - utkali tego dwie sztuki...
bozze, takie one pięke, aż mam ochotę licytować... :hide: Tylko chyba bałabym sie nosić ...
ech, jakbym miała taką szmatkę to o trzecim chuściochu szybciej bym pomyślała ... :mrgreen:
O kurczę, właśnie zerknęłam na cenę. Jak pisałam poprzedniego posta to była za 200 euro. Jak w takim tempie będzie szła aukcja to aż się boję jaką cenę osiągnie ta chusta :cryy:
Kurcze, ależ to fajne! I tylko dwie sztuki! O jeny! Akurat - jedna dla mnie, druga dla Rzufika!
nie no wystawiona jet jedna... ciekawe kto ma drugą :lol:
rzufikowa, to co sprzedajesz? nereczka Twoja, nereczka meza i....???planujesz jeszcze dzieci, bo jak nie to moze....jaderka męza????;-) i sie uzbiera....a w sumie cel szczytny.
Dobrze,ze mnie nie schwyciła za serce ta chusta, bo miałbym dylemat....
:twisted:
o w morde :eek: ktoś to szmacisko na nasze pokuszenie chyba specjalnie wystawił :eek::eek::eek:
normalnie gdybym wiedziała, że na takiej cenie się zatrzyma to chyba bym się wyprzedała dla tej jedynej. Skład procentowy ma nieziemski!
Niestety co mi się o uszy obiło (a może się źle obiło bo z angielska kiepska jestem) to aukcja charytatywna więc pewnie pójdzie za 2, 3 razy tyle :frown
No trzeba przyznać, że didek się ładnie zachował. Jest ona wystawiona jako aukcja z której pieniądze pójdą na pomoc dla Haiti. Pisałam o tym wcześniej ;)
uuuuu, szacun dla tego Didka .
:thumbs up:
która sie pokusi na szkielety i wezmie kredyt? :ninja:
albo odda jadra meza :lol:
No dla taaakiego Didka... Dacie chociaż pomacać jak już go zdobędziecie ? ;)
ja nawet nie proboje :)) mam wystarczajaco duzo szkieletow :lol: ale moge pokibicowac :)
No dziewczyny która pierwszego tysiaka za białaski da?
ja dam drugiego :lol:
No właśnie, przyznać się która licytuje ? :twisted:
cena jest kosmiczna, ale cel szczytny :)
not o teraz ja umarłam :cryy::cryy::cryy:
jak to zdobyc????:
http://www.mein-kleiderschrank.de/im..._pink_grey.jpg
limit z 2005 r.
Link sie nie otwiera, przynajmniej u mnie. Wyskakuje blad.
Chyba ciężko, jeszcze nie spotkalam... a widzialam w blagalnych ISO na tbw;)
O jaka chuste chodzi?
pewnie o nino pink-grey. jakiś czas temu sprzedało się na niemieckim jebaju za jakąś kosmiczną cenę
bo co Ty, rzufff, co Ty będziesz z tymi rybami robić? Bo chyba nie dziecia nosić, bo chusta po max. drugim razie już przestanie być biała. Możesz sie ewentualnie miziać, ale musisz się porządnie umyć...:twisted::twisted: