a mi sie śniła inka i dziś kupiłam takową
ale się cieszę :)
Wersja do druku
a mi sie śniła inka i dziś kupiłam takową
ale się cieszę :)
Mi się śnią cały czas a ciągle czekam na fundusze i juz cholera mnie jasna bierze...
śniło mi się dziś, że kupiła indio zink :D
ma ktoś sprzedać? :ninja::ninja::ninja:
Mnie się chusty już nie snią:hide: zasypiając mysle o cudnych zabawkach drewnianych np.... i potem mi sie snią... musze pewnie jakąs chuste sprzedać...
chusty nie, ale dziś śniły mi się pieluchy - to był brzydki sen :( straszliwie śmierdziały i żaden stripping ani moczenie w kwasku itp nie pomagało:eek:
... można wierzyć lub nie...
Ale jeśli śniła Ci się zawartość i śmierdziały, widziałaś to co zwykle w pieluszkach się znajduje, to taki sen zwiastuje sprawy urzędowe ot choćby pisma urzędowe (z sądu, skarbówki itp. - na szczęscie niekoniecznie tylko te złe pisma ;))
a mi się śniło, że musiałam wracać na studia i nie miałam, co z Leną zrobić więc chodziłam zamotana na zajęcia. W przerwie wyszłam na dziedziniec i podeszła do mnie zakonnica, która miała wełniany pouch i zaczęła mówić, że ja mam taka ładną chustę, a ona swoją musiała w tajemnicy zrobić, aby swoje dziecko nosić, bo siostra przełożona nie pozwala im chust używać. A potem podeszły do mnie moje dwie sąsiadki, ruchem ekshibicjonisty odsłoniły płaszcze a tam w chustach miały zawiązane miśki. Powiedziały, ze tak bardzo im się podoba, jak noszę, że one też muszą, choć dzieci nie mają.:)
A mnie się obsesyjnie śni,że widzę na sprzedaż chustę zupełnie inną niż wszystkie znane,w pięknych kolorach i okazuje się,że w ostatniej chwili ktoś zmienia decyzję i nie sprzedaje:duh::hide:
Ponieważ ostatnio wiecznie siedzę na tym forum i zgłębiam tematykę chust wczoraj przyśniła mi się po raz pierwszy chusta:) elastyczna, którą zamawiam zaraz po porodzie, bo ma mieć motywy dziewczęce a to że bedzie na 100% córeczka przekonam się jak urodzę:)
dziś śniła mi się oliwkowa manduca :zzz::love:
Mi śniło się kiedyś, że idę korytarzem szpitala w Prokocimiu, a tam co drugi rodzic zamotany z maluszkiem w elastyku :D
Mnie się śnią często, ale ja szybko zapominam moje sny.
Ostatnio śnił mi się kaszmirek Nati, że motałam i motałam wszystkie i nie mogłam się zdecydować:lol:
Chusty mi się nie śniły , ale śniło mi się że ktoś miał wytatuowane na podeszwach stóp sposoby wiązania chusty.
:applause:
............taka mała ściąga:ninja:
i ja się chyba do wariatkowa muszę udać, bo dziś w nocy obudziłam się trzy razy bo śniło mi się, że kupiłam wymarzone indio brązowiejące i indio pisatacje. No i sprawdzałam w szafce czy rzeczywiście są:cryy::oops:
Śniło mi się dzisiaj, że znalazłam lumpeks, w którym były tylko chusty, mnóstwo chust. No i mieli na stanie mojego wymarzonego ananaska, a ja zamiast go brać, to zaczęłam się ostro targować, bo przy ramieniu (to kółkowa była) jeden szew był popruty:duh:
Zdecydowanie za duzo czasu spędzam na forum:ninja:
Dzis mi się śniło, ze szłam ze swoim dzieciem nie w chuscie w jakimś szpitalu czy przychodni po korytarzu. Jak wracałam to zauważyłam, ze moja chusta leży na podłodze. Podnoszą a ona pocięta na kawałki.
Nie wiem co ten sen niby ma oznaczać:confused: ale mam nadzieję, ze takie głupoty mi się już śnić nie będą.
Dziś śniły mi się dwie chusty, didek elipsy a druga jakaś taka mi nieznana, tkana, jakby z namalowanym obrazem,pamiętam,że metkęmiała i była długości 5m. A najważniejsze jest to, że kupiłam je w łaszarni za 6 zł!!! We śnie modliłam się, żeby to nie był sen :) Ehhhh...szkoda, żę się musiałam obudzić. Ale sen był piękny...a radość w nim ogromna, normalnie oczom nie mogłam uwierzyć :D
hehe uśmiałam się jak zajrzałam dziś na forum i zobaczyłam ten wątek :D Wczoraj poczytałam sobie i pooglądałam sporo na temat wiązań i w nocy śniło mię motanie w chustę :lol: Myślałam, że już zbzikowałam, a tu widzę że nie tylk ja mam krejzola na tym punkcie:D
chusty się jeszcze nie śniły, śniło się forum :duh:
no i śniła mi się jakaś akcja z foremkami (n ie pamiętam o co chodziło i z kim w roli głównej).
oj , chyba mi trzeba komputer wyłączyć :hide:
Mi się śnią pieluchy wielo :lol: Zaczynam się wdrażać i chcę rozpocząć tą przygodę. A nie śni mi się, tylko marzy mei tai :roll:
wczoraj śniło mi sie, ze dostałam od swojej mamy zare..ale wcale sie nie ucieszyłam bo nie była to zara fresh...ehh za duzo mysle o chustach chyba :lol:
Własnie miałam odkopać ten wątek:-)
Wczoraj sniła mi sie Nati. Czarna łowicka Nati:-) Wzorek łowicki było oczywiście haftowany i ... biegł jak wzór w Jade:-) No fajnie toto wygladało:-)
to ja chyba jakaś inna jestem, bo mnie nie śnią się chusty tylko...
osłonki na chusty
jak uszyć następną, jaki kolor, wzór itp
wczoraj wieczorem duzo czytalam o Katji, a w nocy-prosze! cały czas śniły mi się pasiaki-Katja, Inka i wiele innych. ale to było aż męczące, bo mimo nocnego budzenia się, sen powracał. ja chyba też za dużo myślę o chustach :)
U mnie tez dziś w nocy dominowały chusty - a to za sprawą nowości Natibaby, przepięknych brązowych Motylkow z jedwabiem :)
mi nigdy wcześniej nie śniły się chusty ale dziś miałam koszmar ... plastikowe Nino ale zamiast "penisków" była para młoda + czaszki ... :-/
mi się nie śnią, ale za to na jawie wszędzie je widzę.. cokolwiek w paski, a ja już wyobrazam sobie to zamotane :\ leżą poskładane koce, albo ręczniki - stosik widzę :\ na razie jeszze się tym nie martwie ;)
śnią mi się praktycznie co noc od jakiegoś miesiąca, czyli od momentu, kiedy zachorowałam na chustonoszenie. teraz znowu chcę kupić, jestem po warsztatach i nadal te sny.
ja to chyba nieźle zakręcona jestem...
Hehe mnie się dzisiaj śniła :)
Czekam i czekam na moją chustę aż mi się przyśniła :D
Kwiathku, jutro Ci przywiozę i już nie będziesz musiała śnić :) (choć nie ręczę, czy następne śnić Ci się nie będą ;) )
oj śnią, dzisiaj na ten przykład chustę farbowałam we śnie (pewnie pokłosie moich wczorajszych farbiarskich wyczynów), wyszło mi coś magicznie barwnego
wyciągam bo dziś śniło mi się nino silk
i że jeszcze je kupiłam :D