i to nadal jest dla matek z małymi dziećmi? :ninja:
Wersja do druku
i to nadal jest dla matek z małymi dziećmi? :ninja:
Zapisać się można zazwyczaj przez 24 godziny więc można się zalogować jak dzieci spią. A potem wracasz do życia i tylko po jakimś czasie sprawdzasz pocztę mailową. Ta wersja jest akurat minimalnie czasowo obciążająca...nie to co całodniowe polowanie na coś znikające w kilka sekund.
aaaaaaaaa!
myślałam, że dodatkowo musisz to robić w konkretnym momencie...
dzięki za wyjaśnienie :kiss:
Oj było było....ale juz nie jest :)
:lool:
jeszcze jest opcja ze nie dostajesz faktury i czujesz ulge...bo jej nie masz...i problem z glowy ;)
:lool:
no to jest powszechnie dostępna czy dostępna tylko dla tych którzy zostaną wylosowani, bo dalej nie rozumiem?
ale jeszcze jest opcja - nie dostajesz faktury, płaczesz i płacisz na wtórnym :D
edit:
Kreska, jest dostępna gdy wylosują Cię :D
Bardziej chodzi mi o to, że np. po używanym indio, zwłaszcza lnianym, widać od razu czy poprzedni właściciel lubi prasować czy nie, albo jaki ma "styl" wiązania. Niektóre wzory lubią się rozłazić. Osze możesz walnąć w kąt, nie prasować i zapomnieć. Mój NV Raven był tak przetłoczony przez poprzednią właścicielkę, jakby nosiła w nim gruz, a nie miał ani jednego trwałego zagniecenia ani przetarcia.
weźcie przestańcie, bo mnie weźmie :lol:
No, przyznaje, ze moje Osche sa tzw. heavy duty. Ale z tego co widze, te Natki co mam, tez (wielkie mi co, dwie z tej samej "serii", no ale jedna jedwab, druga konopie).
Az mi ochote narobiliscie, wywloke z szuflady ferna dzis chyba, albo edena.
A osobiscie wole polowania, ja jestem troche fatalistka :P i troche leniem. Idealne polaczenie w tym przypadku :D
a losowanie na ten obrus już się odbył?? To znaczy, że pomimo braku takich środków na koncie nie zostałam wylosowana??? :cryy:
Nic nie piszom :P
Wyglada, ze tak, ale pewnie znowu byla/jest w Irlandii piekna pogoda i zamiast pracowac to poszli na spacer niezapomniany :P :P :P
tym razem chyab nie mam nic:D
Kto chce fakturę na Felixa 6? Wczoraj zdobyłam dla siebie i opłaciłam, a teraz w drugiej turze mnie wylosowali :lol:
Amst?