No własnie, to samo chciałam donieść, czyzby zrezygnowali ze sprzedaży scinek?
Wersja do druku
No własnie, to samo chciałam donieść, czyzby zrezygnowali ze sprzedaży scinek?
Łooo jeszcze wczoraj wieczorem patrzyłam i były... Dobrze dobrze nie bedzie mnie kusić ;P
znów są:)
Pewnie zdjeli na czas wczorajszej darmowej dostawy
Dziewczyny, które kupowały już większe skrawki możecie mi powiedzieć czy one po skosie z obu stron są? Zawsze mnie kusił non cotton a teraz mają nawet 1, 6m i zastanawiam się czy dało by się s tego kółkową uszyć
Skrawki bywaja różnie cięte. Czasem jest skos jeden lub dwa a czasem nie ma wcale. Często to jest początek beli z "rozbiegowym" wątkiem albo jakis kawałek z wadami. Po zawinięciu materiału na kółkach ze 160cm zostanie 140 a to raczej mało na kółkową...no i wady.
mój "skrawek" miał więcej niż nominalnie, jeden skos a drugi koniec prostopadle ucięty
i piękna kółkowa z niego wyszła :)
fakt- nie zamiata podłogi, ale wystarczyło ;)
a! tylko to dawno było ;) tzn ze 2 lata temu. kawałek taki kosztował mnie 28zł ;) teraz nawet za skrawki trzeba płacić jak za zboże...
A kupowałyście może małe skrawki? Jak one małe bywają? Marzy mi się narzuta patchworkowa... Jest tylko informacja o maks. długości (70 cm) i boję się, że mogą być ścinki, z których jedynie szydełkowy dywanik da się zrobić - fuj!
:( odradzam
75zł za 1kg to sporo, ale się skusiłam raz... i więcej tego nie zrobie. Ścineczki są malutkie, albo bardzo wąskie. LF miało kiedyś fajną cene za 1kg ale też im się juz pozmieniało. Klase trzyma tylko LL ;)
Właśnie tego się obawiałam, dzięki za ostrzeżenie!
Nie zauważyłam, że LL też ma skrawki i to w dużo przyjaźniejszej cenie ;)
dorzucili:)
słuchajcie,"kupiłam" sobie skrawek ale jeszcze nie potwierdziłam zamówienia. Czy mogę zrezygnować? Pisać do Nati czy jak to rozwiązać?
Może napisz im na maila firmowego, że prosisz o anulowanie zamówienia?
Rezygnując zawsze albo pisałam albo dzwoniłam. Tak wg mnie ładniej, choć pewnie wystarczy nie potwierdzac i nie płacić.
Jednak nie odwolałam zamówienia i wzięłam :)
Wielki plus za dostawę - wczoraj dostałam potwierdzenie, a dzis rano szmatka byla u mnie
i znów dorzucili
i dołożyli, są rowery i pao między innymi:)
pao juz nie ma, rowery biorę ja :D
pao jest u mnie:)
I znów dorzucili skrawków