Wzór ładny, ale kolor nie podoba mi się wcale, a wcale... Mały kontrast i moja babcia pamiętam kiedyś miała kapę na łóżko w takim musztardowym kolorze i one paskudna była, więc mam awersję...
Wersja do druku
Wzór ładny, ale kolor nie podoba mi się wcale, a wcale... Mały kontrast i moja babcia pamiętam kiedyś miała kapę na łóżko w takim musztardowym kolorze i one paskudna była, więc mam awersję...
nie rusza mnie, przynajmniej nie w tym kolorze, czyli ufff... ;)
kolor fajny, wzór nie. zaczynam przywykać do myśli, że żadna osza nigdy nigdzie.
totalnie nie dla mnie :roll: stylowo nieco podobna do Matki Natury, ale przynajmniej matka jakoś tak zabawniej wygląda, a to zbyt poważne, "obrazowe" jak dla mnie.
Moim zdaniem kolor też do niczego - jak z honeycombem - nic niewarta będzie jeśli dorobią inne kolory.
Tak więc bardzo się cieszę, że nie dla mnie ona ;)
A mi się kolor baardzo podoba, ale ja od zawsze pragnę słonecznej żółtej szmaty :)
Kolorek ładny, ale wzór jakoś mi nie podchodzi, nie wiem może kolor ciut intensywniejszy powinien być do tego wzoru, żeby lepiej to w całości grało? Nie chwyta za serce, dla mnie to dobrze ;)
Też mi się skojarzyło z NV Barley/Honeycomb, takie samo wrażenie sprawia...
kolor fajny, wzór fajny, skład fajny, ale na szczęście ja już nie noszę ;)
piekna!:heart:
choc ja żółtego nie lubię:twisted:
wszytko do tego leci ;)
łaaaaał, że tak powiem po amerykańsku. no cudna
Bardzo ładna.I wzór i kolor.Taki letni.Choć na pewno przy większym kontraście zyskałaby.
tak sobie myślę.... że w wersji zen ten wór był by wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo caprica!
Agutku w wersji zen bądź caprica wszystko jest WOW :lool:
Kompletnie do mnie nie przemawia, ani wzór, ani kolor, a oba razem wzięte już całkiem...
Ani kolor (moze dla Ajriszow to jest zolty energetyczny, dla mnie nie :P ), ani wzor - zbyt doslowny. Slonko z oczkami, no dajcie spokoj. Przedszkole.
Nie, nie podoba mi się.
Czekam na róże i mam nadzieję, że się doczekam, zanim mi dziecko z chusty zacznie uciekać;) Ale z drugiej strony Gabi ma teraz fazę na noszenie, chyba podpatruje młodszą siostrę;) więc w razie czego będę 15 kg nosić:D
Kolor zdecydowanie mój, podoba mi się. Wzór mnie zastanawia, ani na tak ani na nie :D