Na wszelki wypad zalosowalam. Rowniez na rozmiar 3, myslicie, ze z 50% lnu bedzie dobre rebozo/biodro a la kolkowa?
Wersja do druku
Na wszelki wypad zalosowalam. Rowniez na rozmiar 3, myslicie, ze z 50% lnu bedzie dobre rebozo/biodro a la kolkowa?
Czerwone by były fajne, albo w jakimś niebanalnym zetawieniu kolorystycznym ala kokadi. Te są nudne.
Ja tak sobie mysle, w jakims rozu toto wypluskac, zeby wyszedl delikatny fiolecik :)
I co macie już Invoice? U mnie nic :lol:
u mnie tez nic
Po południu mają dopiero wypuszczać ;)
Wee bit of a delay with the invoices for the recent Triskele draw - we will send them out to winners this afternoon.
dziady, a juz myslalam, ze naprawde nic nie wylosowalam i bede mogla spokojnie isc spac :P
Haha, no nie ma tak łatwo :lol:
Ja też losowałam, ale nie będę brać - niestety na odwyk mi trza. Więc jak mi się poszczęści, to zamelduję :D
W ogóle to ten nowy wzór mi nie bardzo podchodzi, najbardziej podoba mi się w tej szmacie kolor - może i dosłowny, ale wybitnie wakacyjny :wink:
już wysyłają/wysłali - jak tam, ktoś dostał? :ninja: u mnie nic... :)
U mnie też nic. Straszna kicha z tymi losowaniami. Na razie tylko jedną fakturę na asha dostałam, a startowałam właściwie na wszystko.
Ja mam 5 :)
nic, pusto w skrzynce