Przespałam się z widokiem tych właśnie pajęczyn pod powiekami i wiem jedno - chcę!
Wersja do druku
Przespałam się z widokiem tych właśnie pajęczyn pod powiekami i wiem jedno - chcę!
nie lubię takiego dżinsowego niebieskiego, ale wzór jest naprawdę fajny. poczekam, może będą inne opcje kolorystyczne?
w innym wątku zobaczyłam te takie inne nienatiowe pajęczyny - złe nie są, ale natkowe są imo o wiele bardziej dopracowane.
A mnie nie powaliły.
Jakoś nie widzi mi się owijanie dziecka w pajęczynę....
Podoba mi się i wzór, i kolor! Mam właśnie ochotę wypróbować konopie! Cóż za szczęśliwy zbieg okoliczności. :D
Ale... konopie i wiskoza? Było już kiedyś coś przynajmniej podobnego?
Podoba mi się! Ale zieleń, albo czarnobiałe/w szarościach? :rolleyes:
Ma ktos już może? Ciekawa jestem struktury, ciężaru, nosności...:)
Natalio a może Ty byś napisała cos więcej o tym połączeniu bambusa z konopiami?
Ruszyl pre-order! Mysle czy chce ten wiekszy czy drobniejszy wzor. Hmmmm...
http://www.natibaby.pl/category/prze...c3850f55332bbb
te co się załapały (ta co ma to wie że to do niej :) ) szybciorem foty wklejajcie!
też dumam czy brać mały wzór czy duzy :)
Fajne w obu wersjach :love:
Brać czy nie :seesaw: jeśli tak to które :seesaw:
:lol:
Ja jak się zdecyduję to na Telę :)
Bardzo mnie ciekawi połączenie konopii z bambusem. Tylko ciekawe czy da rade z moim ciężarkiem :hmm: no ale sama wiskoza ponoć daje radę
ja też jestem ciekawa jak to będzie wyglądać - konopie i bambus...
ale pajęczyny to nie mój świat, choć składy chust kuszą bardzo
allleee numer :szok: :D:D:D
A ja parę dnia temu mówię do męża: "Wiesz kochanie,mam takie chustowe marzenie(i oczywiście na to hasło mój M. puka się w czoło :P)... Mam juz swoje upragnione konopki i bambusa,a marzy mi się połączenie tych dwóch,ciekawe czy takie w ogóle istnieje?"
I co widzę dzisiaj , no co :beat::lol::D:heart:
Szkoda,że tak się nie dzieję jak sobie pomyślę np.że chciałabym 6 w totka wygrać :D
I mnie się bardziej ten większy wzór podoba,może dlatego,że faktycznie mały kontrast i jakoś mi się wydaje,że ten mały "zginie"... nie wiem :)zobaczymy jak przyślą :twisted:
edit: no właśnie a propos przesyłki,ile się mniej więcej czeka?któraś podpowie? :)
i co któraś już????????? czekam na foty bo nie wiem co robić :)
U mnie powinny dzisiaj być, ale kurier zazwyczaj koło 15 bywa.
ja też czekam na fotki i relacje z macania:)