bo takie poruszenie - że myślałam, że dziś, że teraz i muszę zewrzeć szeregi i do boju :) choć z polowania u Oschy nici na razie nie wyszło u mnie :D
Wersja do druku
o kruca, ale ladny!
a kiedy ma być?
Ooo matko!!!!! Ale cuudo!!! Ja pikole!!! Musze miec .. Aaaaaaa cuudna
piękna zieleń :) na szczęście mnie nie stać :D
Ja jakaś stara jestem. Na początku przeżywałam każdy nowy wypust Oschy, odświeżałam jak maszyna, czekałam na preorder. Teraz mi przeszło jak ręką odjął - miałam ostatnio brukselki Nova pożyczone i kurcze były takie se o. Więc myślę sobie - fajna ta szmata zielona, ale gdyby tak indio...
Piekna chusta - taka elegancka i dystyngowana...
ALe ja przeciez nie przepadam za zielonym, nie potrzebuje, nie chce, nie bede....eeeeee zeby tylko za dlugo nie czekali z wypustem, bo zmienie zdanie.
Podtrzumuje slowa Aginii - maja plusa za ladna sesje :)
o jaaaa mnie tu nie było!
ja miałam już nic nie kupować!
chociaż chcieć a mieć w przypadku Oschy...
Ja uwielbiam zielenie ostatnio - ach piękna jest :love: :love: :love:
tą i tą aqua poządam:love::mighty::love::fire:
No i po co to jest takie piękne??? :duh:
Szczerze, to chyba moje marzenie chustowe :sick:
kojarzy mi się z prześwitującym przez zieleń liści słońcem, że tak zabrzmię poetycko ;)
takie elfy kiedyś chciałam, złoto-zielone :rolleye:
ale już nie chcę, jeśli mi się tylko to NV uda upolować...
:heart::heart::heart::heart::heart::beat::beat::be at::beat::beat::love::love::love::love::love::szok ::szok::szok::szok::szok:
I tyle w temacie... Na reszcie zielenie :fire:
bar-dzo-ład-ne
Wykrakałam sobie...musze przemyśleć ten jasno zielony len bo wolałabym zwykły ale nie jest źle.
O! trop nitkowy!
Aginia, a bo ja tak w goracej wodzie kapana i bym juz polowala :P
Wlasnie, przesylka ode mnie zabija. Sie wlasnie waham nad torebka z wszytymi elementami girasola, bo te koszty przesylki, to bedzie jak pol torebki :(
Tak se chcialam dla sportu zapolowac :D
he he he :lool: