dokładnie! reprezentację :) och. gdyby tak wyskokczyła na "boisko telewizyjne" forumowa jedenastka np chustogórów i chustopróchien to by sie działo :) chiałabym widziec minę Pieńkowskiej :D
Wersja do druku
Może by Reni Jusis etatowa ekomama się tym zajęła w dd tvn :D
Jak ją spotkam to zagadam na ten temat :D
Jej by pewnie ludzie uwierzyli!
Zaiste, akcja sie przyda, mam nawet tytul roboczy "Nosic po ludzku" :P :P :P
a jednak nie pomyliłam wątku,
zmylił mnie temat
natomiast jak wróciłam na pierwsza stronę to faktycznie pisałyście o wisiadlach
więc dołożę coś co mi się przytrafiło
Poznałam kiedyś mamę z 3 miesięcznym dzieckiem w wisiadle znanej firmy z podwójnym B, dziecko przodem do świata.
Zaczęłam z nią rozmawiać na temat noszenia dziecka i dowiedzialam sie że dziecko w tym nosidle nie wisi.
Jest mu wygodnie ponieważ leży na brzuszku dzięki takiemu ułożeniu, a panel świetnie się dopasowuje.
Dziecko wyglądało jak samolot który startuje i właśnie odbił się od ziemi aby pofrunąć wysoko.
Nie wiedziałam już co powiedzieć po prostu zakończyłam temat noszenia dzici.
Mój synek był zawiązany a ona miała dziecko które "leżało na brzuszku"
Drugi przypadek z wisiadłem miałam z moja najlepsza i najserdeczniejsza przyjaciółką.
Której tłumaczyłam mówiłam, ale ona sie uparła i kupiła wisiadlo.
A na koniec powiedziała mi że była z tym nosidełkiem u ortopedy i lekarz powiedział ze dziecko jest w nim w pozycji żabki :hide::hide::hide::hide:
Ja też tak mam. Z moją przyjaciółką (!) byłyśmy razem w ciąży, już mi nawet wysłała linki, pokazała, jaką chustę sobie wybrała... a gdy przyszło co do czego, to kiedy do niej przyjechaliśmy, to otworzyła mi drzwi radośnie w BabyBjornie z małą przodem do świata, a jakże... i na co ja się wcześniej produkowałam z uświadamianiem?
Świata nie zbawię i tylko się pocieszam, że to noszenie w BB jest tak niewygodne, że ona za długo dziecka i tak w ten sposób nie trzyma.
a tu patrzcie jaka masakra :omg:
http://allegro.pl/okazja-chusta-elas...121089950.html
a to...http://allegro.pl/chusta-didymos-dou...101814549.html
czy to wiązanie jest poprawne???
a to je kangur siakis inszy :) i ogony dlugasne do tylu zamotane... nad poprawnoscia sie nie wypowiem, bo nie wiem
No wlasnie, reka za bardzo sie nie da manewrowac :P
A co do dyndadelka... jak w tym chodzic, jak ci sie dziecko o kolana obija? :D :D
wisiadło by sobie kupiła i mniej motania by było...:duh: