We wszystkich nieantycznych didkach brzegi sa takie same (normalnie ide w pudelka zagladac)
Wersja do druku
We wszystkich nieantycznych didkach brzegi sa takie same (normalnie ide w pudelka zagladac)
Petisu,np. nowe limitowane indio viola ma brzeg wykonczony jakby takim białym marginesem i podwiniete,podobnie jak pawie np.
A hibiscus,tulip ma po prostu podwiniete brzegi. O to mi chodziło.
A co do nosności...tez sie zastanawiam jak to bedzie z tak cienką chustą.....Chociaz po praniu juz wydaje sie,ze sie troche zbiegła. Zobaczymy po wysuszeniu.
Nata, sliczny kolor tego indio, mysle, ze masz swoj wymarzony roz :love:
cudeńko :)
gratuluję zakupu - jak tylko wyschnie to wiąż się i dawaj foty... proszę :wink:
Jak będziesz miała chwilkę to opisz kolory nitek plizzz. Bo ten różyk to nieodgadniony dla mnie. Na jednych fotkach taki fioletowawy na innych cieplutki.
To jest różyk rózyk, cieplutki i jak bubble gum....chyba ten fiolecik sie robi przy tej czewieni....Cytat:
Zamieszczone przez kawka
śliczny jest bez wątpienia :love:
Po praniu chusta jednak sie troche zbiegła.Nadal jest przezroczysta,ale juz nie tak.
Wiec... z drżeniem serca sie zamotałam,poniewaz stwierdziłam,że pewnie taka cienizna nie ponosi za dobrze....jednak...
od 1,5 godz. chodze zamotana ze Stefi i jestem pozytywnie zaskoczona. Po pierwsze, nie opadła mi chusta, czego nie lubie. Po drugie nie zrobiły mi sie takie cieniutkie szeleczki na ramionach jak w większosci cienkich chust.
Hibiscusa nalezy traktować jako chuste cienka, w "grupie" powiedzmy koiry. Jest najlżejszym i najbardziej kompaktowym indio jakie miałam do czynienia,pomijając nieprany kupfer. A zreszta,jakby mi ktoś powiedział,że to indio z jedwabiem czy podobnie luksusowa domieszka to bym uwierzyla ze wzgledu na te cienkosc. uwierzylabym tez w len,bo chusta jest taka dośc "ostra", no nie wiem jak wytłumaczyć....
kolor, subiektywnie ,megaenergetyczny i tego mi było trzeba(masz racje Lindo),a Stefcia wygląda w nim.... :love:
Fotki prosimy :)
A gdzie fotka zamotanej Stefci ?
Cytat:
Zamieszczone przez nata76
nato, tulipan jeszcze bardziej kompaktowy :)
swietne fotki!!! czekamy na action pictures ;)
opisuje obrazem ;)Cytat:
Zamieszczone przez kawka
http://farm4.static.flickr.com/3544/...4195b738bb.jpg
O... dzięki, no i masz obie piękne...
Cytat:
Zamieszczone przez kawka
w sumie mam i nie mam :) patrzec tylko moge :)
mi by wystarczyło :roll:Cytat:
Zamieszczone przez tulipowna
Ale możesz w każdym momencie (?) sobie zajrzeć do pudełeczka,pogłaskać pomiędlić a jak bardzo zapragniesz to też możesz mieć :wink:
Mnie by pasował taki układ. A poza tym to powiedzenie ze szklanką mleka i krową....
Zdjęcie w akcji.jej, ten kolor mnie urzekł....
http://img7.imageshack.us/img7/6734/chusty075f.jpg
co tam hibiskus :roll:
ale Stefania!!!!!! jak zawsze urocza :applause: :applause: :applause:
fryzura wystylizowana? ;-)
Dżizas!!! Nata!! ja... ja...
po prostu nie mogę :hide:
piękna!! po prostu piękna!!!
i tyle.
chusta też.
Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
Pod kolor chusty jej spinke zapiełam 8)) spełniłam sie jako matka córki :wink: , bo starsze nienawidza ozdób na włosach. Ja zresztą tez nie.
A poza tym to grzywa Stefuni w oczy wchodzi i trzeba by obciąc,ale mi żal. Nie wiem dlaczego, bo starsze zaraz bym opitoliła najchętniej.