możesz też być szalenie intrygująca, kto wie?Cytat:
ja mam prawie 3000
wiec albo mnie nienawidza albo jestem nudna
pewnie jedno i drugie :lol:
Wersja do druku
możesz też być szalenie intrygująca, kto wie?Cytat:
ja mam prawie 3000
wiec albo mnie nienawidza albo jestem nudna
pewnie jedno i drugie :lol:
jak to, tylko ja widzę, ile kto mnie sobie oglądał? to niesprawiedliwe. (tam nic nie ma do oglądania).
edit, nie, widzę wszystko. u n na ten przykład i Luthienny. wszystko skrupulatnie policzone.
Ja nie widzę u Karuska i mi. (nie tylko ilości wejść, ale też wpisów w profilu i znajomych, ani do jakich grup należy :)), a u Iwki (ostatnich wejść i grup, znajomych i wpisy widzę), u reszty z tego wątku widzę chyba wszystko :)
A ja jeszcze czasem wchodzę w profil, żeby znaleźć konkretny wątek - jeśli wiem, kto go założył (klikając jeden raz na nicka można zobaczyć posty użytkownika, a z profilu jest też opcja 'zobacz tematy')
a to może w profilach ukrytych nie widać ilości wejść?:duh:
i mogłam siedzieć cicho i się nie przyznawać, jak nudną osobą jestem, że nikogo mój profil nie interesuje :roll::mrgreen::duh:
kammik, ja wchodzę kierowana zainteresowaniem, niestety :evil: więc byłam przekonana, że ilość wejść licznikiem popularności? ciekawej osobowości? (niech se każdy dodaje przymioty, jakie chce ;))
mi., ale że to niby Ty????? :omg:
ja. a czemu nie ja? :ninja:
boszszsz... czy Wy widzicie coś innego niż ja? :ninja:
kurka wodna. aż weszłam.
no ja. w kraciastej szmizjerce od kasi wskiej...
z językiem wystawionym.
w kuchni własnej.
fota by Mąż Liv... hmm...
Kasiu, zlitowałam się i weszłam :D
mi., zupełnie inne Twoje oblicze niż na takiej ciepłej fotce z jakiegoś wątku
A ja mam dużo, bardzo dużo, ale przynajmniej wiem dlaczego - często mi się skrzyneczka zatyka, więc ścigają mnie na profilu :) Zresztą widać po ilości upomnień ;)
No, bo żebym jakaś bardzo ciekawa czy intrygująca była, to nie sądzę :)
Ano własnie, Karusem ma racje. Na tym profilowym- przynajmniej takim minimini wyglądaśz jak siksa jaka, a tamto z watku naszego wiosennego chyba to zupłenie inaczej- w sensie nie taka siksa tylko ciupkę starsza siksa ;) Eeee, które prawdziwe?? :mrgreen:
spotkaj się wreszcie ze mną, to się przekonasz :D
eee... ja mam 146, wspaniale:)
Zmotywowałyście mni i sobie zajrzałam ile mam odwiedzin...da sie domontować jakieś pobieranie opłat jak w wyświetlaniu reklam? To sobie może na chustę nazbieram ;)
ja ciągle przypadkiem odwiedzam czyjś profil - bo ta opcja jest niebezpiecznie blisko "napisz pw":twisted: i mi się palec zazwyczaj omsknie (yyy, palec mi się omsyka?:lol:)