ja tez jestem zachwycona tym MT
jak nie nosze zieleni bom blada jak sciana tak to cudo zauroczylo mnie wyjatkowo; mnie sie kojarzy z wyrobami jubilerskimi jest przepiekny
Wersja do druku
ja tez jestem zachwycona tym MT
jak nie nosze zieleni bom blada jak sciana tak to cudo zauroczylo mnie wyjatkowo; mnie sie kojarzy z wyrobami jubilerskimi jest przepiekny
póki co jest u mnie :)
OTjakbys sprzedawala to rezerwujeCytat:
Zamieszczone przez aneta.s
Jest piękny.
jak was znam to tu zaraz się stworzy kolejka chętnych, oczywiście w razie gdyby......... :lol:
Gdyby Aneta kiedykolwiek sprzedawała to cudo to najpierwsza powinna byc autorka tego wątku, bo gdyby nie ona i jej tymczasem platoniczna miłośc to byście nawet o tym MT nie wiedziały 8))
BUBUSITA wierzę, że to Ty będziesz następną właścicielką.
niestety MT już dawno ma nową właścicielkę.... choć jeszcze jest u mnie.
No to po ptokach.
Ech..tak myślałam...może kiedyś ta osoba też będzie sprzedawała to cudo :D . A na razie idę się pozamartwiać, że raczej szybko to nie będzie MY TREASURE.
Anetko, więc daj znać czy to ja czy nie ja :roll: bo jeszcze ktoś był przede mną w kolejce, wiemCytat:
Zamieszczone przez aneta.s
a czaję sie na len zielskowaty i chciałabym wiedzieć , oczywiście jesli jeszcze na pewno nie wiesz, to poczekam :roll:
pozdrawiam serdecznie :)
jana
Aha, Anetko bardzo Cię proszę, jakbyś kiedyś wiedziała, że właścicielka chce sprzedać Primaverę, to dasz mi znać?Plizzz!!! To pisałam ja, zakochana po uszy Kasia :wink: .
Jana, JANA, moja droga, w sensie, że czaisz się na len, więc MT chciałabyś sprzedać(jeśli to Ty jesteś właścicielką :lol: )?Dobrze rozumiem?????????????
jakis czes temu Aneta chwalila sie swoim mietkiemCytat:
Zamieszczone przez IwontaG
http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?f=8&t=14257 takze to od dawno moja milosc :love:
nowa wlascicielko Gratulacje cudnego mietka
ja tez nie pierwszy raz tu widze ow mietek bo regularnie robie wirtualne wycieczki do Tulikowa - to mniej wiecej jak wyprawy do galerii dziel sztuki a wiec rozrywka kulturalna :)
To miał bys priv :hide: a ja już od 2 tyg mam "zarezerwowane"... ale druga jestem i raczej nie zanosi się na to, żeby jednak do mnie trafił :evil: ale wszystko się może zdarzc, jesli trafi do mnie i sie znudzi, to następna będziesz TY :DCytat:
Zamieszczone przez BUBUSITA
Dzięki Jana :wink: .