a jaka to książka? Kingi cherek czy jakaś inna?
Wersja do druku
Jak wy macie fajnie!!Mój Jasiek:baby: zaraz zacznie 16 miesiąc i mimo moich wcześniejszych prób(kiedy pewnie juz siedział)boi się nocnika i na kibelku z nakładką tez nie usiedzi masakra jakaś kupy robi niekoniecznie w stałej postaci i wolałabym je w nocniku no cóż każde dziecko w swoim tempie,ale nie ukrywam,że fajnie byłoby już chociaż jeden mały sukces mieć na swoim koncie...:roll:
Ja u wszystkich swoich dzieci łapałam kupki, potem siku i w sumie odpieluchowanie sprawnie u nas przebiegło choc w pełni jak dziewczyny konczyly 2 lata.Najmlodszy ma pol roku, teraz jak zaczal jesc cos innego niz moje mleko, to i z kupa jest latwiej i skubany juz wyraznie woła "eee". Tak sobie mysle, ze ja to wygodna jestem, bo nie wyobrazam sobie kup w pieluszce, po prostu mam odruch wymiotny, wiec tak na prawde to ja tym niepelnym EC (bo przy sikaniu troche odpuszczam) sobie głównie pmagam :)
Mamy pierwszego bobka w nocniku!!!
Hurrra!
A ile radości miała córa!
Mój Hubi wysadzany od 3 mca, bez pieluchy w dzień jak skończył rok, ale choć teraz prawie 2 letni, nie woła na siku, trzeba go pilnować.. grubsze ładunki od zawsze lądują w wc, ale na to siku nie mam już pomysłu... ewidentnie nie chce mu się dawać znać, bo generalnie komunikuje się dobrze w innych sprawach ;)