-
Mój Mały trochę młodszy a zakładam mu 2 wkładki, w tym przeważnie 1 mniejsza.
W kieszonkach jest tak że siku wsiąka jak ma w co, jak robi się przerwa bo wkład się przesunął to przeciek gotowy. Wg mnie wkład musi być na całej szerokości kieszonki.
A może spróbuj położyć wkład na górę a nie do kieszonki, a najlepiej 2,
może masz jakąś formowankę, jako otulacza możesz użyć kieszonki - jeśli wszystko schowane do środka to trzyma dużo lepiej niż kieszonka z wkładem.
jeszcze pyt:
pierzesz bez zmiękczaczy?
pupę smarujesz kremami?
-
piore w samym proszku z dodatkowym plukaniem, dupki niczym nie smaruje, ostatnio moczylam wklady w kwasku.
po zastosowaniu Waszych rad faktycznie jest lepiej! sama nie wpadlam na to, ze Panna wiecej sika niz pol roku temu :duh:
-
Mój Tymcio 1,5 roku sika ogromne ilości, na początku ciągle mi przeciekało. Mikrofibra mikrofibrze nierówna, nie wszystkie wkłady są u nas dobre, niestety. Do kieszonki napycham sporo i dużo częściej je zmieniam, niz na początku zakładałam. Polecam Close Parent - są trochę "pancerne", ale nigdy przesiku nie mieliśmy, ani w dzień ani w nocy. Ich wkłady bambusowe wkładam tez do kieszonek i jest OK. No i wkłady mikrofibrowe z Wonderosa też wytrzymują duuuuże siku nocne i dzienne
-
A ja używam i kieszonek i otulaczy z tetrą i formowanek wszystkiego po trochu w dzień najlepiej sprawdza się tetra z otulaczem,na noc idzie kieszonka z podwójnym wkładem(mikro i bambus)ale mały śpi mi w niej kilka godzin i budzi się czując dyskomfort,na spacery teraz zimą jednak przeprosiłam jednorazówki,bo nie mam gdzie przebierać:duh:,ale latem znowu porzucę jednorazówki,bo jednak w wielo przewiew przy pupie jest lepszy a mój synuś bardzo sobie to ceni:baby:.Właściwie to szukam dobrej alternatywy na noc żeby mojemu synkow było sucho i nie zrywał się z płaczem po 3-4 godzinach,myślałam o close parent ale ta cena mnie przeraża jeszcze jakby się miały nie sprawdzić...No i na spacerki tez by się jakiś patencik przydał pieluchuję niecały rok ale mnie tak wciąągnęło,że nie wyobrażam sobie do powrotu do samych pampków(DADA z biedronki najlepiej mi się sprawdzały),te wzorki na pupince i jego zdrowa skóra to coś niepowtarzalnego:heart:Ponadto szukam mam z Koszalin i nie tylko by nawiązać znajomość i wymieniać się spostrzeżeniami