[quote=gosia_foks]hehe ja chyba sobie tez powinnam wpisac tel stacjonarny?? ;)[/quote:1m9pizv1]Cytat:
Zamieszczone przez Natalia
Koniecznie! I jeszcze ten tekst o konkurencji :lool:
Wersja do druku
[quote=gosia_foks]hehe ja chyba sobie tez powinnam wpisac tel stacjonarny?? ;)[/quote:1m9pizv1]Cytat:
Zamieszczone przez Natalia
Koniecznie! I jeszcze ten tekst o konkurencji :lool:
kurka, a ja nie mam stacjonarnego, to co firma nieważna? ;) :lol:
ten infant jest jak jakiś koszmar z ulicy wiązów, do tego w wersji totalnie badziewnej :evil:
Ty nie pytaj tylko leć i składaj podanieCytat:
Zamieszczone przez mama_trójki
Piękne :szok: !
O matko! :omg:
Więcej nie napiszę bo dziecko się zbudziło...
okropny mietek (o ile to wogole MT mozna nazwac)
A tak na marginesie to ciekawe co by powiedzieli ludzie z Ergo na ergo z infanta...
a może właśnie coś powiedzieli i infant przestał go produkować??????Cytat:
Zamieszczone przez dariazv
Podczepie się pod ten temat ,
widziałyście ?? http://allegro.pl/item568468879_szelki_ ... zenia.html
Po prostu szkoda słów!!Cytat:
- Szelki INFANT® umożliwiają zdrowe i bezpieczne pierwsze kroki Twojego Dziecka! Prowadząc dziecko w szelkach INFANT® nie nadwyrężasz delikatnych stawów rąk Maluszka (co może się zdarzyć podczas "klasycznego" podtrzymania za rączki uniesione przez dziecko wysoko do góry)!
- Szelki INFANT® są stworzone z pomocą ortopedów, aby dopasować je najlepiej do fizjologicznej budowy dziecka w tym okresie jego życia.
- Dlatego szelki INFANT® są mocowane nie tylko pod paszkami (jak "klasyczne" szelki), ale także w pasie i w kroku dziecka. W ten sposób dziecko zachowuje prawidłową postawę a szelki zabezpieczają Maleństwo przed upadkiem. Zostały tak skonstuowane, aby nie krępować ruchów dziecka a jednocześnie zapewnić dziecku bezpieczeństwo pierwszych wędrówek.
Liwus na temat tych szelek jest osobny temat nawet :D http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?f=12&t=14384 o tu ;)Cytat:
Zamieszczone przez liwus
Widziałyście ostatnie zdjęcie w tej aukcji? Wiązanie na plecach :szok:
Tak- pani mocno pochylona do przodu inaczej dziecie by wypadło. A dziecko kompletnie nie podtrzymywane, żeby chociaż te plecki były podtrzymane przez to "mt" - bo już nie wymagam, żeby dobrze opatulone-tylko podparte :roll: Ale ono całkiem od tego dziecka odstaje.Cytat:
Zamieszczone przez erithacus
to jakaś masakra a nie MT :evil:
okropieństwo.
no i z tą konkurencją to pojechali :roll: bez komentarza.
Aukcja zakończona. Nie było ofert kupna :lol: ciekawe czemu ... :?:
[quote=marta-la]Ty im nawet nie podpowiadaj takich rozwiązań bo zaraz wypuszczą wersję ulepszoną :wink: [/quote:1cbtr01t]Cytat:
Zamieszczone przez "Ania z Tulikowa":1cbtr01t
a to wielce prawdopodobne gdyż czytują chustowe fora dość systematycznie :twisted: :twisted: :twisted: