:kiss: :kiss: :kiss:
Wersja do druku
:kiss: :kiss: :kiss:
Strasznie współczuję :( Ale rozumiem, mnie wełna też gryzie, nawet jak ją widze u kogoś. Ech...
Nata, tak mi przykro :kiss:
przepiękny jest kupfer :love:
przykro mi :(
moze jeszcze cos cudnego didek wymyśli niewełnianego i ponosisz piekną szmate jakąś na pocieszenie :kiss:
chusta jest sliczna!
może po praniu jej to gryzienie minie? tak gdybam...
Nata76 - przykre ze nie możesz nosić w tej pieknej chuście, współczuję. Mnie też wełna gryzie. Wahałam się nad kaszmirem - 99% użytkowniczek zachwala milutki materiał ,ale jednak jak widać na Twoim przykładzie zęby kaszmir jednak ma ;) to mnie by też na pewno pogryzł.....
miejmy nadzieję na jakiś ładny kolorowy len :)
Biedaku! Przytulam :kiss:
o kurcze, wspolczuje! :(
zycze ci, zebys znalazla TE wyjatkowa chuste, ktora bedzie spelniala wszystkie twoje warunki!
Jejku nata współczuję Ci strasznie i teraz się boję, że mój mnie też pogryzie.
Cynoberek z lekka mnie podgryza. :?
bardzo mi przykro, nato
mam nadzieje, jeszcze niejedna chusta Cie oczaruje!
Nato :kiss:
Chusta piękna i baardzoo współczuję,że nie możesz jej nosić. :(
:kiss: Chusta cudna, tak mi przykro :cry:
przykro Nata, bo chusta piękna...
znowu chusta zupełnie inna niż na stronie didka :twisted:
na twoim zdjęciu podoba mi się o wiele, wiele bardziej. ja cały czas czekam na swojego grafita :evil:
i: mam nadzieje, że mnie gryzl nie będzie, bo kaszmirowe swetry gryzą mnie najbardziej na świecie, gorzej niż każda wełna... i że jednak po praniu będzie miał TYLKO jakieś 4,80....czemu nie zamówiłam 5? :hide:
Natka, przytulam mocno :). pomyśl o tym tak, że na pewno za chwilę jakieś udne lny i jedwabie będą. zachowaj kaskę na coś fajnego :)
chusta cudna, jaka szkoda, ze Wam nie po drodze razem :kiss:
Barrrdzo ładna chusta, strasznie szkoda, że tak na nią reagujesz :( . Życzę Ci w takim razie kolejnej chustowej miłości, bez pazurków tym razem :wink: .
Nata mówisz, że gryzie?? To pewnei i mnie będzie gryzł kaszmir :(
Bratam się w bólu....