aaaaa żeby nie było, że to już wszystko :hide:
pertraktuję w sprawie oceanu(też len) i zasadzałam się na nowego kaszmira ale niestety,albo i stety wszyystko porezerwowane
ekhem i girasola u Oli mam zamówionego,co w grudniu ma być :hide:
Wersja do druku
aaaaa żeby nie było, że to już wszystko :hide:
pertraktuję w sprawie oceanu(też len) i zasadzałam się na nowego kaszmira ale niestety,albo i stety wszyystko porezerwowane
ekhem i girasola u Oli mam zamówionego,co w grudniu ma być :hide:
Ocean jest super! Także jak możesz to bierz!!! :applause:
A kaszmirek... ehhh... sama o nim marzę :heart::roll:
Girasola też rozważam, więc jak już zdobędziesz to czekam na recenzję porównawczą do tego co posiadasz :>>>>
Zoana, jak się zdecydujesz, a ja uzbieram, to chętnie tą manducę przygarnę :mrgreen: więc jak mogłabym to proszę o jakieś pierwszeństwo...:hide:
Oprócz OS-a wywaliłabym jeszcze:
- pawie (chyba jednak rocznicowe)
- koty (myślałam, że to jaskółki :duh::duh:)
- oschę tą wełnianą chyba, bo po co Ci dwie brązowe ;) ale to może po zimie ;)
Jak dla mnie za dużo w tym stosie konopii i lnu, po co najmniej jednym do wywalenia. I za dużo niebieskiego.
Oschę jedną też bym sprzedała i przy okazji coś zarobiła :twisted:.
Zostawiłabym pawie, jedno Indio konopne, jakąś Osche wełnianą i może jedwab...reszta pod młotek :ninja: :lol:
W sumie Zoana... szmaty drożeją ... co Ty robisz? Zostaw wszystkie :lool::rolleye::lol:
mogę się przypomnieć, że stoję do gentiana, gdyby na niego ene due rabe ;) ?
:duh::duh::duh: a to mi się pomyliło z 2 co to Celebri chyba miała :hide:
jak 6 to zostaw :love: a alpaka gryzie mniej niż wełna?
Poszalałam co :mrgreen:
Jak już wywalać to hurtem i nowych szukać jeszcze fajniejszych :znaika:
Pawie b/w mnie osobiście rozczarowały wyglądem... może dlatego że mroczne miałam wcześniej i już nic im nie dorówna :confused:
no i lecą z cen bo sytuacja na szmatowym rynku jest jaka jest więc lepiej sprzedać bo w górę nie pójdą...
Koty może i fajne ale kolor...
Kaszmirki Natkowe super są i mimo że jaskółkowy wzór imo ble to tak mogą zostać ;-)
Osche mnie osobiście nie grzeją ani nic i sprzedałabym każdą na której jeszcze można zarobić zanim rynek się przesyci bo przecież co chwilę wychodzi coś ładniejszego :rolleye::rolleye::rolleye:
Olivia piękna i nawet jeśli gryzie to i tak piękna :love::love::love:
Elipsy... hmmm a one jakieś kultowe są? bo nic o nich nie wiem :)
Zoana , kochana ... wiem, wiem, bo mój mąż właśnie tego samego zdania jest :lool:
Sama bym na to nie wpadła :rolleye::lol:
Jego zdaniem jak nasze dzieci będą miały dzieci :bduh: i będą nosić to ceny będą drastyczne, więc mam 3mać dla nich :whistle::lool:
Ja bym podeszła przyszłościowo .Co lepiej nosi zostaje. Bawełny bym sie pozbyła, manduki skoro masz DD
Basinda te elipsy ponoć mocno limitowane,na poczatku nie mogłam się do nich przekonać a teraz motam w nie coraz chetniej,eh jak one się wiążą cudnie
co do oschy masz rację w sumie,moze zostawię jedną dwie a reszę fruuuuuu :lol:
SaniaM w życiu bym nie pomyslała,że mój będzie miał takie podejście do szmat,bo jeszcze całkiem niedawno słyszałam na co Ci ich tyle ;)
Umbre bym wyrzuciła bo bawełna i jak bedziesz miała zamotać na dłużej to pewnie i tak coś innego wybierzesz:)
Chyba zaraz zrobię taki sam wątek doradczy:mrgreen:
hehe to samo moge powiedziec o moim ;)