Na prosbe mojego dzielnego fotografa wklejam fotke Rambo:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...3Wavc2Wv4B.jpg
Wersja do druku
Na prosbe mojego dzielnego fotografa wklejam fotke Rambo:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...3Wavc2Wv4B.jpg
No i piękny kotek! a te ślady na śniegu :wink: świetne zdjęcie :)
Śliczny kotek.
A ja korzystając z okazji chciałabym wyrazić uznanie dla Pana Fotografa za śliczne zdjęcia, które wielokrotnie na forum oglądałam :applause:
śliczny :love: uwielbiam kocie łapki odbite na śniegu :D
Pan fotograf bardzo sie ucieszyl, ze jego kotek wam sie podoba :D Oscar szepce mi do ucha, ze musi sfotografowac zachustowanego Rambisia....hmmmm... tylko ktora chuste wybrac.. na pewno w welence, ani w silku go nie zamotam :lool: Moze w lanie go Oscar jutro sfotografuje :D
Kolor chusty ładny ale mi, Lindo, znacznie bardziej przypadł do gustu kolor Twej bluzki :P
to już druga farbowana chusta która mi się podoba :)
pierwsza to len, który wymsknął mi się z rąk :(
ponownie: SZACUNEK...
moje ulubione lody to miętowe z czekoladą
:)
efekt jest zachcający!!!!! ciekawa jestwem jak się takie cuda robi????? u mnie tylko na kompie kolorki jakieś takie -czekolada -czekoladowa ale miętę widzę na błękitno
O ludzie, ależ smakowite połączenie kolorów, czapki z głów. Lindo, czy ty malujesz tylko chusty, czy obrazy może także? Bo mnie twoje połączenia kolorów zachwycają niezmiennie, :applause:
dołączam się do zachwytów :)
Serafinko, to jest raczej turkus.. to wiec taka dziwna mieta wyszla...
Aninko, w domu mam jedna malarke.. moja 13 letnia Savane, sliczne rzeczy spod jej pedzla wychodza :love:
Naprawdę pięknie Ci to wyszło :love: , gratuluję talentu :D !
slicznie!!!!
PRZE-PIĘK-NA!!!!!!!!!!!!!!!! Połączenie kolorów jest rewelacyjne i chusta zachwyca... :love: :love: :love:
CUUUUUDO :love:
Śliczna śliczna śliczna :love: !!!
super zestawienie kolorow :thumbs up:
piękności :omg:
i moje wielkie uznanie dla fotografa, foty cudne :thumbs up:
jak zawsze brak mi słów jak widzę Twoje zdjęcia Lindo :!:
Lindo, Twój fotograf naprawdę uzdolniony :) zdjęcie kotka bardzo fajne.
A chusta jest piękna, baaaardzo!!!