Re: nowicjuszki o pieluszkach
ja jestem też nową pieluchomaniaczką
dwa tygodnie temu dowiedziałam się o ich istnieniu a mój brzdąc ma właśnie na pupie bumgeniusa, leżą bambinexy bamusowe i flexi totbots, trochę mnie poniosło i dużo kasy wydałam i dlatego teraz szperam w bazarku naszym i szukam tańszych opcji, choć i tak jestem pewna że tamte mi się zwrócą z nawiązką
ale nawet nie o to chodzi,
pieluszki wielorazowe są superaśne i tyle!!!
nawet całą rodzinka jest za choć im tłumaczę o co w tym chodzi bo mama pamięta tetry z ceratą!
co do reakcji otoczenia wczoraj kupowałam polarek na wkładki, pani w sklepie się podpytuje na co mi tak mało, po skróconym objaśnieniu popatrzyła na mnie jak na wariatkę ;) eeeh nie ma co ludzi zagłebiać w to bo dla nich to czarna magia :shock:
Ja tez juz uzalezniona. Zaczelam z tetra i otulaczami. Mialam jednak zapas z kieszonkami BG, Petit Dessous,Imse Vimse, all in one i formowanki. No i wsiaklam w formowanki i kieszonki. Tetra wroci do lask bo wlasnie zamowilam zapinacze snappi. I dzisiaj zaszalalm z zakupami....moje dziecie troche mnie ogranicza w buszowaniu po sklepach (pogoda sprzyja spacerom na powietrzu) i troche grosza przyoszczedzilam....zeby teraz wydac. Zamowilam rozne kieszonki, formowanki itp., zeby je poznac.
1 stk. Happy Heinys onesize Cow
1 stk. Fuzzi Bunz Perfect Size Bubblegum/ S
1 stk. Muksut jabluszka S/M
1 stk. BumGenius ekologiczne AIO - na zatrzaski Grasshopper
1 stk. Bitti Dlish Snap-In One
1 stk. Pocket Change Plomme/ M
1 stk. LIO, Loveybums-In-Ones Medium
1 stk. Ekstra snap-in wklad do LIO Medium
1 stk. Snappi, 2-pk Rosa og lilla
4 stk. Kissaluvs contours NB/S
1 stk. Kissaluvs formowana bawelna wielkosc 0
1 stk. Imse Vimse formowana frota Newborn, 2-8 kg
1 stk. Dream-eze ekologiczne bawelna Lilla/ S
1 stk. Swaddlebees Econappi PinkOnChoc/ na zatrzaski
1 stk. Fuzzi Bunz One Size Red
Zapas na lata ;)
Nadaje sie na pewno na natychmiastowy odwyk :hide: :fire: :bduh:
Cytat:
Zamieszczone przez magnolia17
A czy komuś już się śniły pieluchy...???
Chyba dołączę do grupy odwykowej :mrgreen:
Mnie się śniły, już którąś noc z rzędu. Masakra jakaś :roll: (może to tłumaczy, dlaczego o tej porze jeszcze nie śpię :P)
AgaPe teraz pewnie juz spisz, a ja wlasnie odpisalam ci na pw. ;)
Nooooo Noriska piękny zakup. 8)) Dobrze robisz, w koncu znajdziesz swoje ulubione pieluszki. :wink:
No to ja tez juz najwyzszy czas zmiatac do spania. :jump: