he? :omg:
zoana, to Ty jednak masz eden caprica? :omg:
mogę stać w kolejce? :hide:
Wersja do druku
he? :omg:
zoana, to Ty jednak masz eden caprica? :omg:
mogę stać w kolejce? :hide:
Dobrze gadasz! :-) Wzór mi się bardzo podoba, ale nie moje kolory (choć ładne). I wyprzedaje się z welenek i jedwabii. Ja muszę mieć jednak chusty łatwe w pielęgnacji. Pranie ręczne nie dla mnie.
Ja coś czuję, że będą szarości w zimowej kolekcji, z tego prostego powodu, że jeszcze ich nie było. Ale w sumie co z tego jeśli mam większe szanse na wygraną w totka niż na kupno oschy. Mogliby zrobić pre order z tym wzorem.
Właśnie się zastanawiam nad wełenką na zimę:fire:
O matko :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
piękny :szok: jak nie znoszę podgryzania przez wełnę, tak tej chuście pozwoliła bym na wszystko :hide:
Przyszła dziś moja wełenka i nie gryzie.
Drapie, jest dość szorska, ale nie gryzie. Ufff
Nareszcie :applause::applause::applause:
Dziekuje ci Dobra Duszo :kiss:
http://farm9.staticflickr.com/8067/8...3d5eb951_c.jpg
O jak Wam ładnie :thumbs up:. I jaki on ma jednak ładny kolor. Na mnie był jakiś taki bury :hmm:.
Kamila! Pięknie Wam, ale Ty masz takie cudne dziecko, że już sama nie wiem, czy mi się chusta podoba czy Marcel...
Dziekuje Dobra Duszo i Dobre Kobiety xxx
A Dobra Dusza z Vespersa zadowolona? :)
Cudowna!!! :szok: Turkusowo-szara tez by mi się marzyła... Mnie tam Oschowa wełna nie gryzie... :mrgreen:
Piękna - taka chusta z charakterem :)
Jak pierwszy raz zobaczyłam chusty Oschy, to mi się podobały głównie róże, a teraz odwrotnie - róże prawie wcale, reszta za to coraz bardziej ;)
Mnie w sumie też nie gryzł i najbardziej ze wszystkich osz mi się podobał.
Chyba za nim tęsknię :cry:
Cześć Dziewczyny,
Przywitam się bo to mój pierwszy post po przywitalnym :)
Słuchajcie zachorowałam na Oscha Braid Cassia. Martwią mnie jednak wasze doniesienia, że Oschy z wełną gryzą :/
Ja mam tylko Didka z wełną winter's star i jest cudowna. Mięciutka i według mnie nic a nic nie gryzie.
Czy któraś z Was robiła może jakieś porównianie co do odczuć :)
Bardzo by mi zależało na takiej opinii, bo inaczej się chyba z tej Oschy nie wyleczę ;)
Kamila przepiękne zdjęcie i chusta!