pierwsze zdjęcie i się podoba. ale w akcji katastrofa.
Wersja do druku
pierwsze zdjęcie i się podoba. ale w akcji katastrofa.
Tak sobie zaznaczałam od góry posty do których się odnieść chciałam a tu amst dopisała o co mi chodzi :)
Lilie są grube i mega nośne i w dotyku zupełnie nie przypominają jedwabiu (no może trochę się mienią)
Ale te słonie dużo cieńsze będą, pawie viola chyba podobnej grubości i piękne bardzo i delikatne nawet nie takie cienkie ale mojej 2,5 latki już bym nie ponosiła...
Dla malucha to może być super chusta... albo dla wielbicielek plecaka z koszulką ( żeby wzór wyeksponować)
Widziałam zapowiedzi, ale wzory z India Shopu zupełnie mi nie podchodzą. Chusta zupełnie mi obojętna, zwłaszcza przy klasycznej grubości/cienizności didkowej.
e, czekałam na te słonie po zapowiedzi i jestem roz cza ro wa na. paskudne są
w pierwszej chwili mnie zachwyciły, ale po dłuższym patrzeniu za bardzo przypominają mi narzuty z indyjskiego
a mi się podoba kolorystycznie i wzór. faktycznie możnaby sobie jakiś fotel obić ;) (jak się nie ma kogo nosić )
kolorystyka im się udała - jak dla mnie sprawia wrażenie szlachetnej
Ciekawe, że na NM i TBW głosy przeważają na tak, podobnie było z jeleniami, chustą 10w1, nawet o tych ostatnich rybach niebiesko- różowych piszą w samych superlatywach:hmm: Chyba jesteśmy bardziej konserwatywne...a może się mylę?
kurczaki, strasznie duze te slonie na tym zamotanym są:ninja:
Podoooooba mi sie:heart::heart::heart:
Aginiu, ja akurat dostrzegam subtelną róznicę, między potworkiem 10w1, a tą chustą :D Fakt, może wygląda jak kapa z indyjskiego, ale zupełnie mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie ;) Wolę charakterne słonie, niż różniste i momentami mdłe kwiatowo chmurkowe motywy u oschy.
Aha, jelenie tez mi się podobały :hide:
Przeciez jelenie wisza i nikt ich nie kupuje, to nie pAWIE, ktore pojda w kazdej kolorystce i jeszcze wszyscy prosza o wiecej. Bardzo lubie chusty didymosa, ale gdybym terAZ miala nosic, to w zyciu nie wydalabym tyle kasy na taki wzor jak slonie i pawie obok siebie. Nie wiem, moze mi klapki z oczu spadly, uwazam ze chusty sa mega drogie i jakies takie wtorne, nie warte tych pieniedzy.
Na marginesie, to wolalabym jelenie (choc nie jarze o co chodzi w tej chuscie), bo nie chce byc darmowa reklama indyjskich sklepow. ;)
podoba mi się:)
A mi się podoba i nie. Klimat, kolory, orient na Indie - ok. Wielkość wzoru, rozłożenie, zagęszczenie - nie ok. Generalnie wstrząśnięta nie jestem, zmieszana lekko.
Ja ciągle nowa w tym światku i się nie znam, ale przepaskudne toto :hmm:.
Tak sobie myślę, dlaczego słonie razem z pawiami :hmm: I czy ten paw z boku to dalej paw, czy hybryda koguta z orłem?