na początku były pawie ecru, potem kupiłam żałobne i nie mogę się jakoś skusić na wiązanie w cokolwiek innego:)
Wersja do druku
na początku były pawie ecru, potem kupiłam żałobne i nie mogę się jakoś skusić na wiązanie w cokolwiek innego:)
pozyczkowy paisley silverpink - zdecydowanie w tym roku król wybiegu :)
OS mystic petrol :thumbs up: którego sie pochopnie pozbyłam:duh: Ale jego miejsce zajął kamienny antracyt:thumbs up:
Ponadto - dmuchawce no-cotton :thumbs up::thumbs up::thumbs up: rewelacyjnie chłodząca, nośna jak diabli, jestem zafascynowana. Szkoda że nie wypuścili jej w czerwcu.
Kolejny glos na mystic petrol:) Niewiele obecnie nosze, ale jak nosze to w niej! Cienka, kompaktowa a nosna, ze hej! 11kg i z brzuchem daje rade bez problemu;) No i wzor i kolor:heart:
To ja zagłosuję na Petrol Hemp indiacza:)
A u mnie Rosalinde z lnem królowała tego lata.
OS mystic petrol i Agave na upały niezastąpione były. :heart:
Rybki Karaibskie z lnem i Lisca Arancia :) Lisca to chyba najbardziej przewiewna Chusta z jaką się spotkałam. Co prawda nie było ich dużo.. :oops: ale zawsze coś ;)
U nas chyba wygrywają mroczne pawie i złote ryby. Do tego dochodzą zamiennie OSM i PHI.
A ja z nostalgią wspominam jak w zeszłym roku cały stos na wakacje pakowałam... w tym roku tylko nubik działał a to i tak po dłuższym przekonywaniu ze idziemy blisko ulicy, że jeżdżą auta, że dużo ludzi, a i tak ciągle tylko z pleców "tup tup" i "tup tup" słyszałam :(
Vatanai Koira na poczatu, zreszta ona już wiosennie tez cudna a potem Agava która sie okazała moja wielka miłością. No a ze dziec bunt urządził to hitem okazało sie emei baby choc zdecydowanie żadnych chlodzacych właściwości nie ma
Z dzieckiem, które nauczyło się słowa "sam", najlepiej sprawdził się Psling.
Lniane jaskółki. Piękne, nośne, wypróbowane na 3-latce i na noworodku (i na nim też świetnie się sprawują). Cud miód malina :)
Nam świetnie sprawdzała się kółkowa evka i flamingi low cotton :D