łoj tam łoj tam jak już tu zajrzałaś znaczy,że masz jednak za dużo:lool:
Wersja do druku
dopiero chcę mieć za dużo i przyszłam podpatrzeć ile to jest za dużo :mrgreen: bo 15 to chyba nie za dużo przy 4 miesięczniaku... Ledwo mi starcza a i tak codziennie piorę..
Mi juz w miare przeszło na szczęście:D Był czas kiedy co tydzień kupowałam cos nowego:hide: A sprzedawać mi cieżko, nawet tych, ktore nam nie pasują (a nuż nastepnemu podejda:hmm:) Z powodzeniem obeszlabym sie z połowa tego, co mam. Chociaż powoli nachodzi mnie myśl, zeby przejść na kieszonki i AIO po domu zamiast formowanek, jakoś Dziec by tak kolorowiej wyglądał:twisted: No i czekam na polowkowe, zeby skończyć kompletowanie wyprawki dla noworodka;) Ale staram sie juz teraz powstrzymywać i układać w głowie minimalna ilośc potrzebnych pieluch zważając na to, ze juz mam przygotowanych (po kiego tyle?!:duh:) 14 noworodkowych AIO...
:) :) :) Nie wiem czy to pod wpływem tego wątku, czy też dzisiejszego snu (śniło mi się, że jestem w ciąży), ale zaczęłam myśleć czy by nie kupić kilku noworodkowych pieluszek, bo nigdy nie wiadomo w jakich cenach będą za te 2-3 lata ;) to dopiero pokrętne myślenie:bduh:
26 kg pieluszek , można wiedzieć ile to było w przeliczeniu na sztuki?
mnie się też wydaje, że mam za dużo, te mniej noszone odkładam do szuflady z zapasami ale zawsze gdy nastaje okres taki jak kilka dni temu, gdy schły mi 3 dni, to zaczynam się martwić, czy aby nie powinnam czegoś dokupić :)
w ciąży i zaraz po urodzeniu też polowałam na promocje, jakos wydaje mi się, że teraz w polskich sklepach nie ma już takich fajnych promocji jak w czasie moich polowań
na szczęście dziecko coraz ładniej komunikuje potrzebę korzystania z toalety
ale pooglądać sobie w necie nowe wzory nadal lubię :)
no te 26 kg to też sama walizka + chyba ze 4 chusty i jakaś bluza na wierzchu ;)
niemniej prawie 20 kg pieluch to sporo :lol: ile sztuk, nie pamiętam dokładnie 70-80 chyba ;)
a jakie CP nowej generacji upolowałaś?? jednokolorowe czy jakieś limitki??
w razie czego pamiętaj o mnie ;) przed wystawieniem na bazarek ;) lub poproszę o pierwszeństwo ;p