Może i tak... No, zobaczymy. Jak odpowie, dam Wam znać :)
Wersja do druku
testy to też pewna forma promocji
a pewnie jeszcze więcej zagląda szukając informacji (np czy ta czy owa chusta jest coś warta) i idzie dalej nie zostawiając po sobie śladu...
Właśnie przeglądam tę aukcję i stronę Magarynki.
Ciekawe, bardzo ciekawe. Chętnie bym przetestowała te chusty. Kolory piękne, etniczne wzory -to lubię :D ciekawe, czy są nośne, a takich w tej chwili potrzebuję.
Widzę, że Magarynka jest z Piekar, tak jak ja ;-)
przejeżdżam tą ulicą codziennie w drodze do żłobka i pracy, zobaczę, czy tam jest jakiś stacjonarny sklep, czy po prostu firma działa w prywatnym mieszkaniu (w końcu to sklep internetowy).
Nie byłabym tego taka pewna. Nasze forum jest bardzo mocno rozbudowane, wyszukiwarka jest kulawa, trudno jest tu znaleźć konkretne informacje dla osób które są jedynie przelotem. A te, co szukają, i tak zazwyczaj znają tylko Nati i Lenny Lamb... ;)
Georgina, zajrzyj tam jak będziesz miała chwilę :)
chyba nie zawsze tak jest - ja jestem doskonałym przykaldem - szukałam opini o chustach, która dobra na pierwszą, która lepsza i trafiłam tu na forum na konkretne wątki, a potem zaczęłam czytać więcej wątków i zostałam ;)
Chusta Magarynka śliczna - mi ta w rąby sie podoba, ciekawe czy w przyszłości nie będzie innych wzorów.
Mnie google prawie za kazdym razem ściągało na to forum ;) W końcu postanowiłam się zalogować ;)
Dostałam zdjęcia - chusty wyraźnie są skośnokrzyżowe. Pytać jej, czy nie chciałaby wrzucić jej nam w testy? :ninja:
https://lh6.googleusercontent.com/-D...640/IMG179.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-j...2/Untitled.jpg
Pytać, pytać :mrgreen:
pytać, pytać - mi etniczne wzory by pasowały:mrgreen:
pewnie, że pytać - ja też jestem bardzo ciekawa jak z jej miękkością. Kiedyś myślałam o tkaniu sk z nadrukiem ale po doświadczeniach z hoppeditzem, bebelulu i womarem drukowanymi to jednak nie była ta jakość, której oczekiwałam. Ale może coś w tej tkalni zmieniło się przez te ostatnie dwa lata i nadruki bardziej miękciejsze im wychodzą niż wtedy
Z tego co wiem, jest szansa na testy :)
Będą testy :D Magarynka w tym tygodniu ma podrzucić kilka egzemplarzy, więc czekamy :mrgreen: Myślę, że mamaLiKa będzie wiedziała coś więcej :ninja:
Super! Ja na testy baaardzo chętna :mrgreen:
super , ja się piszę na testy :)
Ja tez chce..
chyba jak wszyscy w tym wątku :mrgreen: