tez bym na to nie wpadła, ale wiesz, co drogi towar to faktycznie czasem ktoś "sprytem" zarabia...
Wersja do druku
tez bym na to nie wpadła, ale wiesz, co drogi towar to faktycznie czasem ktoś "sprytem" zarabia...
Aaaa....o ostatnie-ostatnie chodzi. No, to nowy dział. Wygląda na to, ze ostarzegają przed podróbkami. Ciekawe kto podróbki tka! :shock:
Wiecie, chusty tkane "na zamówienie" są dużo, duuuuużo drozsze niż Didki, więc nie rozumiem pomysłu podrabiania. Chyba, ze to masowe podrabianie z Chin np.
hmmm ciekawe... moze ktoś ma własne krosno w domu? ;)
albo jakas firma wytwarzająca materiały tka sobie podobnym splotem i sprzedaje :/
petisu - a te indio z lnem na wiosne to lepsze beda od tego standardowego ktore teraz jest? tzn - chodzi mi o nosnosc, grubosc wezla, miesistosc itp (nie chodzi mi o kolory bo pewnie kazdy bedzie lepszy od tego ktory teraz jest w standardzie :mrgreen: )Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Cieńsze będą. :) Nośnośc....nie porównywałam.
hm... a ilez to jeszcze trzeba bedzie czekac na nie? :?: :?: ... jestem w desperacji, potrzebuje nowa wiazanke bo Julcia z elastyka wyrasta a mam tylko Vatanai Maryuame... i nie wiem czy dam rade poczekac na to nowe indio z lnem... :?Cytat:
Zamieszczone przez petisu
a kiedy te lny limitowane będą
W tamtym roku były bodajże w kwietniuCytat:
Zamieszczone przez reni
to późnawo