i będzie nagłówek w gazecie "pawie zamordowały kuraka" :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Wersja do druku
i będzie nagłówek w gazecie "pawie zamordowały kuraka" :lool: :lool:Cytat:
Cytat:
:applause: :applause: :applause: Ja bym była za założeniem anty pawiowego wątku :twisted:
Najbrzydsza chusta świata :twisted:
kurka,ja tez uwazam,ze to najbrzydsza chusta,ale cos w sobie ma i moja córka kocha pawie......a od wczoraj jeszcze bardziej i mi rysuje pawie po całym domu.Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
obecna! 8))Cytat:
a do mnie ida drugie pawie.....czarne.....ja sobie zamowiłam fioletowe,a sioistra nie wiedziała i mi kupiła czarne....nie wiem,czy czarne polubie.....w ogole nie lubie czarnych i białych ciuchów,a kontrast czarno-biały to juz nie do zniesienia dla mnie.....
ten fiolet jakos tak sie rozmywa.....
Cytat:
Zamieszczone przez nata76
No właśnie tylko mi szkoda kasy na coś co mi się nie podoba, żeby nie wiem jak nosiły i się same wiązały, to wolę kupić coś co jest ładne :twisted:
Jeden plus,ze chusta jest INTRYGUJĄCA 8))
ha! to pierszy raz widze,że "intrygująca" jest synonimem "brzydka" :lool: :wink: :wink:
Pawie są piękne.
Żadna tam Cepelia.
Żadne tam pasiaki i indio z domieszko niewiadomoczego :twisted:
Mam długie fioletowe i czarne kółkowe.
Cytat:
do tej pory najczesciej byl to przymiotnik "sympatyczna" :P
drogie pawiomaniaczki! przestancie przekonywac do niewatpliwych i oczywistych zalet pawi. to jest watek do wymiany zachwytow, nieprzekonanych i tak nie przekonamy ;)
to tak jak z miloscia i przyjaznia - albo zaiskrzy albo nie...
chociaz bywaja u takie sytuacje, ze dluuuugie lata nie dostrzegamy tej wielkiej milosci, odstawiamy ja w kat, przestawiamy z miejsca na miejsce az nagle, po latach po prostu tracimy glowe :)
Magda! Ona do Ciebie pije! :lol: Czyli, byś zostawiła pawie w szafie, jak rozumiem :mrgreen:
nata napisalam priv :lol: :lol: :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez aniakom
chwilowo dojrzałam do tego,żeby pawie (czy ktoś mógłby zmienić im nazwę,bo ciężarówce nie za fajnie to się kojarzy :lol: ) przerobić eksperymentatorsko bez szkody dla materialu.
ale to chwilowo :wink: .
do tego mam szafkę na chusty co mieści tylko trzy sztuki standard i za chiny ich tam nie wepchnę.
Cytat:
z racji skojarzen, tym gorecej radzilabym nie puszczac pawi w swiat :lool:
No to ja się w tym wątku melduję :mrgreen:
tylko proszę tytuł zmienić, bo póki tu nie weszłam nie wiedziałam, że to też o mnie :hide:
odbarwione pawiszczony są boskie :love:
a co, Aniu,masz?
znaczy odbarwione :lol:
aniu nie ma tak latwo, warunkiem przyjecia do fanklubu jest podanie przynajmniej 5 cech, za ktore kochasz swoje pawie oraz zamieszczenie co najmniej 2 fotek z onymi :)Cytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
myślę, że wobec powyższego należy powiększyć szafkę 8))Cytat:
one same wydziobią sobie dziure :lool:Cytat:
Zamieszczone przez barrbarra