Fantastyczne :D Gratuluję pomysłowości i odwagi!
Wersja do druku
Fantastyczne :D Gratuluję pomysłowości i odwagi!
Ze strony "odśrodkowej" powiem, że pysznie sie bawiłyśmy, nie? :D Wiewi00ra, MamaHani :kiss:
No ba :D:D:D Takiej ekipy ze świecą szukać.
"Takich trzech jak nas osiemnaścioro (chyba dobrze policzyłam) to nie ma ani jednego" ;)
Gratuluje odwagi ;) Świetnie Wam to wyszło. Kiedyś lubiłam i brałam udział w różnego rodzaju akcjach i happeningach, a teraz się jakoś nie wychylam.
Super Wam to wyszło, naczelny choreograf się popisał :)
:oops:
SUper :) Gratulacje pomysłu i odwagi :applause:
Edit: ale jeśli się nie mylę to nie jest pierwszy w Polsce promujący chustonoszenie, było coś z wiązaniem chusty na jakimś placu w którymś mieście jeśli się nie mylę ;)
Pierwszy taneczny :) MamęHani poniósł entuzjazm :D
:szok:swietne, wlasnie na FB widzialam :thumbs up:
Oj tam zaraz poniósł... chodziło mi o pierwszy taki, tańczenie w chustach, jak był już jakiś taki to proszę o korektę ;)
A z tymi prawami autorskimi na You Tube, no właśnie nie wiem jak to obejść... generalnie w tle leci muzyka, kawałki utworów różnych i pokazuje mi, że film jest blokowany w niektórych krajach z tytułu praw autorskich :/
Od pewnego czasu (7 miesięcy z górką) mokną mi oczy jak widzę jak widzę takie spontaniczne akcje :oops::oops::oops:
Super Wam wyszło!!
Jak się ogarnę, to wrzucę do siebie na serwer, tylko mi dajcie kilka dni.
Uwielbiam takie pozytywne akcje! Oto co powinno do mediów się przedzierać, by dać odpór kulturze strachu, nieszczęścia, ogólnego pomoru i politycznego uwiądu.
:thumbs up::thumbs up::thumbs up::applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause::applause::applause:
Brawo!! Gratuluję pomysłu!!
Oby więcej takich akcji w naszym kraju!!
Tańczyłyście wspaniale!!
Może coś takiego u nas na Śląsku? ...
Moja córka oglądałaby na okrągło ten filmik. Najbardziej podoba jej się ta młoda co wskakuje w kadr gwiazdą.
Rewelacja :love:!...
Fajna odpowiedź na flash mob wózkowy, w swoim czasie linkowany na WOW, który tak naprawdę był sponsorowaną reklamą :roll:.
Wymiatacie, Kobiety :thumbs up:!
No i na szczęście znalazło się w tańcu jedno dziecię plecakowane, bo już myślałam, że dyskryminacji jakiejś się dopatrzę :ninja:...
:applause::applause::applause:
REWELACJA!!!!!!
a dziewczynka, która robiła gwiazdę jest moją faworytką. Genialnie czuje muzykę i rusza się świetnie (Coś trenuje?, jak nie to zaraz ją zapisać na Gimnastykę artystyczną czy taniec póki jeszcze czas ;)
Już mówiłam, ale raz jeszcze napiszę - GENIALNE dziewczyny. Cieszę się, ze takie mamy mamy w Klubie Kangura ;)
Chyba weźmiemy z Was przykład i zrobimy coś takiego u nas ;)
swietne!!! a te mocherki w srodku!:high:
Absolutna rewelka!! Tez bym tak chciala!! Gratulacje!! I wogole to mnie ten filmik tez wzruszyl...mamy i dzieci...tancza razem..:oops: