No tak... Ja nawet chciałam te jaskółki zamawiać, ale jak się namyśliłam to już nie było... Czyli wiem na co będę polować :-)
Wersja do druku
W Nati istne szaleństwo wzorów, z kolorami już gorzej ;) Koniczynki czerwono-niebieskie nijak do siebie nie pasują, strasznie się gryzą i mi nie podeszły.
Stokrotki ładne, chyba najładniejsze z całej jutrzejszej trójki. Po co mi ten internet podłączyli :hide:
oo jakie piękne obiciówki :)
koniczyny niczego sobie ale znów nic dla mnie
te koniczyny szare na czerwonym tle to wyglądają jak poprzyklejane do tkaniny :lol:
Chciałabym zapytać przy okazji, to czemu koniczynki już się zrobiły a moje jaskółki jeszcze nie skoro to te same kolory?
Nic mnie nie rusza, a stokrotki wręcz mnie odrzucają...
moda na roślinne motywy...?:ninja:
jeszcze mi zdjęcia irysów mignęły na FB
mnie się podobają szaro-czerwone koniczynki:)
tez bym wolała pasek :ninja:
te niebiesko czerwone sa fajne-chyba:ninja:
Z tych trzech wzorów najładniejsze są koniczynki. Tylko kolorystycznie jakieś takie dziwne...
kolor tej chusty naprawdę fajnie wygląda... czy to taka sama czerwień jak w Lutei nocotton z lnem? oj, jak bardzo chciałabym to wiedzieć do jutra...
wzór koniczynek bardzo mi się podoba, niebieskich nie kupie bo w tym obłędnym błękicie mam jaskółki a nie chcę mieć dwóch chust w tych samych kolorach...
MNie czerwono-szare też przypadły do gustu :love: i pewnie się skuszę:) Tylko że o tej porze to ja jestem w drodze do domu:( A dłużej w pracy zostac nie mogę, więc trzeba będzie się urwac. Tylko nie zmieniajcie nagle godziny:nono:
a ja będę miała niebiesko-czerwone jaskółki i jestem zachwycona:applause:dla mnie to połączenie jest super
Ta kolorystyka to typy z "koncertu życzeń", który się odbył jakiś czas temu na jednym z wątków. Było sporo osób, które chciały właśnie takie połączenie :) (ja wolę szaro-czerwone;))
Kiedyś gdzieś natalia pisała, że czerwień w jaskółkach to zupełnie nowa czerwień, a w koniczynkach jest ta jaskółkowa właśnie. Czyli zupełnie inna niż w lutei...
no to o 15stej dzis wysyp start:ninja:
Kto dziś poluje?
chyba ja ale ja mam małe zdolności w tym zakresie
ja nie ;)