No to ja baardzo tanio swoje ciemniejace zielone sprzedalam, inaczej zwane colourgrown green (natural green) blizniak colourgrown brown (nat brown). Mam za to piekna kolkowa wlasnie brazowa, jest to jedno z najbardziej miekkich indio :D
Wersja do druku
No to ja baardzo tanio swoje ciemniejace zielone sprzedalam, inaczej zwane colourgrown green (natural green) blizniak colourgrown brown (nat brown). Mam za to piekna kolkowa wlasnie brazowa, jest to jedno z najbardziej miekkich indio :D
1 jest na stronie didka
2 kółkowa krąży kolor coraz piękniejszy osiągając :D
wiem, ze jest na stronie didka, tylko dziwie sie, bo tam nie ma ani slowa o ciemnieniu...
Kilka fotek, ktore zrobilam:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...0InYEQfatB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...9ruU6zxltB.jpg
A tutaj juz takie indio, ktore wiecej nabralo koloru, ach piekna to byla chusta, troche zaluje, ze ja sprzedalam :cry:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...hu0eQSJa0B.jpg
a ja do dziś żałuję, że jej nie wzięłam, choć jako pierwsza posta zauważyłam :hide: :(
:szok:
to mi cos umknelo
skoro wysoko sie wznosi to i naturą rzeczy kiedys spadnąć (ladnie nie po polskiemu :twisted: ) se musi 8))
mam nadzieje ze do czerwca to uczyni :mrgreen:
Przepiękne!!!! O takim właśnie marzyłam nie wiedząc, że istnieje :wink: , tzn o te brązy mi chodzi. O zieleniach tez marzę...
wspieram całą piersią uciemiężone kryzysem kobiety :wink: ,euro mi tam niestrasznie,bo nic nie chcę,ale i tak wspieram :D
Hmmm, a ja nie żałuję, wielkie dzięki, Lindo :DCytat:
Zamieszczone przez Linda
Całe szczęście, że to było moje jedyne moje marzenie chustowe do spełnienia :wink:
do czerwca :shock: a nie dałoby się wcześniej ? :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Ania
Szkoda, ze EUR tak wysoko teraz stoi... Wlasnie zerknelam na wyciag z konta, kurcze juz nie oplaca sie nic na ebayu kupowac... a szkoda, bo jeszcze kilka chust mam ochote zafarbowac :(
co się odwlecze, to nie uciecze :DCytat:
Zamieszczone przez Linda
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene sierotki, nikt nigdy o nie nie pyta. :)
Ja też mam nadzieje, ze do wiosny kurs spadnie, bo pewnie znów będzie wzmożony didkowy atak z lnami.
petisu a didek nie moglby takiego ciemniejacego indio wlasnie z lnem zrobic albo z konopiami? na pewno bym wtedy sie skusila, mimo ze juz nie nosze prawie ;) ale chcialabym miec dla samego mania :D
jakie to, jakie?Cytat:
Zamieszczone przez petisu
grown greena mialam okazje poznac ostatnio, na zywo bardzo czaruje
a jaki one osiagaja maksymalny stopien sciemnienia, jestem ciekawa
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
:lool: :lool: :lool: ze przed terminem?????!!!!!!!! litości- to ma byc donoszona ciąża :lool: :lool: :lool: wiec poki co kurs euro jej spokojowi sprzyja :wink: :mrgreen:
no dobra..... :hide: przyłączam się do bolejących nad ceną euro :hide: :hide: :hide:
Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Miałam przyjemność przez ponad rok posiadać i użytkować Larsa czyli pasiaka z ciemiejącej zieleni. Niniejszym dementuję jakoby był zielony, nie ma nic wspólnego z zieleniami widocznymi na stronie Didka :) Z każdym kolejnym praniem przybiera coraz ciemniejszy kolor, zaiste, ale jest to kolor szarozielony z przewagą szarego, taki kompostowy.
Kochałam go i kolor mi odpowiadał, ale ta naturalnie kolorowa bawełna nosi kiepsko IMO, 14 kilo czułam w ramionach solidnie. Więc Larsa przytulają juz w nowym domu :)
Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
ale dzieci rosną :lol: