podoba mi się:)
ale ja tylko podziwiam, już nie kupuję chust.
Wersja do druku
podoba mi się:)
ale ja tylko podziwiam, już nie kupuję chust.
Podoba mi się :)
A ja mam mieszane uczucia:rolleye: Chyba bedzie zalezalo od skladu:lol:
No właśnie. Jeśli jedwab, to faktycznie pod apricota podpadnie. Len przed chwilą w tych kolorach też był. Konopie może?
Stawiam na cieniutki jedwab i wysoką cenę:mrgreen:
Cieniutkie coś bo Didek napisał na Fb, że to dziewczę samo zamotało lalkę czekając aż mama załatwi coś w biurze Didka:lol:
Z niepranym azurem lub czerwonymi pawiami raczej by sobie nie poradziła tak dobrze:P
Aginiu, niezła dedukcja :applause:
No chyba że dziewczyna jest zdolniacha bo ma piątkę rodzeństwa i nieraz już nosiła albo chusta została uprzenio wyprana i porzadnie wytarmoszona przez Didkowe wnuki:razz:
temat tych jedwabnych pawi juz był poruszany - mysle że budzą takie uczucia u większej liczby osób ;)
:ninja:no zgadza się, są super:ninja:
Już bym wolała z pawiami nie wojować (chyba nie mój wzór), ale jak wypuszczą je w takim składzie i kolorze, to... :duh:
jesli didek faktycznie zrobi te pawie co tam leżą, to ja też leżę. to mogłaby być moja jedyna chusta.
no dobra. jedyna jedwabna i niebieska.
Kurcze piekna, moje ostatnio czerwienie. jakby ktos zamawiał to ja chce , byle nie cienizne.
A czy na tym zdjęciu "kuchennym" nie jest napisane LINEN?...:ninja: Albo ja źle widzę...
edit: nie, chyba jednak źle widzę...:roll:
Mnie się chyba podoba. A jak się jeszcze okaże, że jedwab lub konopie... Ale te ptaszyska - jeszcze bardziej mi się podobają niż te pogrzebowe kury. Ech, już teraz wiem, czemu Lila urodziła się w tym roku :lool:
faktycznie
niezle te pawie :mrgreen:
oby byly cienkie i kiepsko nosily :twisted:
pewnie cena tez zabije
obstawiamy?
ja mowie 189 euro za 6ke