gavuś piękni jesteście :)))
Wersja do druku
gavuś piękni jesteście :)))
Cudowne ponczo, wspaniale wyglądacie. Ja też takie chcę:)
super sprawa, ja też takie chcę :) tylko dziergać nie umiem...:dunno:
ale po zachwytach zewsząd może któraś uzdolniona hendmejdka skusi się na nowy pomysł na biznes :ninja: :ninja: :ninja:?
Przepiękne!!!
Jestem zachwycona!!!
Gava, teściowa może niech otworzy mini-interesik robiąc nam takie poncha?! Zapytaj... ;-)
Mi się też strasznie spodobało. Dziergać umiem, ale mi się nie chce:hide: Zresztą przy moim berbeciu to o takim czymś muszę zapomnieć, może jak podrośnie, ale wówczas nie będzie mi potrzebne:-?
Chava, no coś ty, na jesień Twój berbeć będzie w wieku doskonałym na takie ponczo! Cudne! Ja owijałam nas takim szalo-ponczem, co to z przodu jest jakby rozcięte, ale za krótka była ta część z przodu, żeby było na prawde wygodnie i ciepło.
jul do jesieni to ja się nie wyrobię z tym ponczem:hide: bo dziecko mi nie da podłubać na drutach, a poza tym na razie weny nie czuję. Ostatnio chce mi się szyć, ale idzie mi to jak krew z nosa.
a, ok, źle zrozumiałam ;)
:D
Chavaty pół, ja pół i damy radę ;) i na zmianę nosić będziemy, to będzie ponczo wędrowne ;) bo mi tez się nie chce
kachasek :D:D:D nie ma sprawy, a jak się rozkręcimy to dla dziewczyn też może coś stworzymy;)