no i po wymiance - wrażenia rewelacyjne, chusta piękna :)
Wersja do druku
no i po wymiance - wrażenia rewelacyjne, chusta piękna :)
dziekuję bardzo za wymiankę, krzesełko jest super i Zosi wygodnie :)
pozdrawiam
wymianka - szybka wysyłka i miły kontakt :)
wszystko super! pióro piękne, przesyłka szybka :) dziękuję!
bardzo pozytywna wymianka :) :thumbs up: Benio dziękuje za ciuszki :)
Ja również jestem zachwycona. Bardzo ciepły kontakt oraz szybciutka wysyłka :) :thumbs up:
Bardzo miła wymianka. A sama wildhoney jest przesympatyczna osobą, z którą aż chce się wymaieniać :)
Wszystko super ;-). Chusta ekstra :cool:.
Transakcja szybka i bezproblemowa.
Bardzo dobry kontakt.
Same zalety :lol:
Pierwsza, ale na pewno nie ostatnia wymianka z wildhoney :thumbs up:
Konkretnie, miło, expresowa wysyłka, a jakość rzeczy - mmhhmmm marzenie.:love:
Bardzo, bardzo dziękuję :mighty:, jestem bardzo zadowolona i czekam na więcej :high:
I ja po raz kolejny wracam z samymi pochwałami:)
Super miła wymianka, przesympatyczne spotkanie, aż chyba bedziemy szukać chciejstw tej przemiłej Pani, żeby sie wprosić z Mrysią na palszki i żelki;) rzeczy oczywiście w idealnym stanie:) jeszcze raz dziękujemy i też czekamy na więcej!
cóż - post pod postem, ale jak inaczej, skoro innej wymianki dotyczy :roll:
Dziś dosżła do mnie mega paka z wielką, cudowną wymianką!:love: I właśnie wysmarowałam priva w sprawie czwartej :hide:
Wymianki z wildhoney są tak szybkie, miłe i rewelacyjne, że ostatnie spodnie chłopu z tyłka ściągnę, a wymienię, jeśli będzie ich pożądała.:mrgreen:
A tak na poważnie - ubrania piękne, zadbane, o ewentualnych mikro wadach byłam uprzedzona, milion gratisów, wszystko tak jak na zdjęciach.
Lowiu! :kiss::kiss::kiss:
Aż się zawstydziłam tymi pochwałami :oops:
Bardzo się cieszę, że wszyscy zadowoleni i oczywiście polecam się na przyszłość:))
A na zlot się niestety nie wybieram, za daleko:/ ale zawsze zapraszam do Krakowa :rolleyes::hey:
Szczerze sie rewanzuje komentarzem, chustowa wymianka pierwsza klasa, indio swietne, dobrze zapakowane i przesylka ubezpieczona. Polecam!!
I za nami pierwsza wymianka :) Ja jestem bardzo zadowolona, rzeczy świetne, miła atmosfera - na pewno jeszcze wrócę do tego wątku po kolejnej wymiance ;)
Polecam :thumbs up:
wysylka blyskawiczna, bardzo mily kontakt, takze polecam bardzo :)
wysyłka pieniędzy przed czasem :omg: :)
kontaktowo i bardzo miło :)
poczulam się speszona, że można tak się starac, bardzo cieszę się z dobrego kontaktu, pozdrawiam