No mnie się też marzyły dmuchawffki bo jakiś taki lekki ten wzór ale jeśli ustrzelę to po ty by zmacać i w farbce wykąpać... tylko sama chyba nie dam rady :roll: droga taka impreza i skąd farbki można skołować?
Wersja do druku
No mnie się też marzyły dmuchawffki bo jakiś taki lekki ten wzór ale jeśli ustrzelę to po ty by zmacać i w farbce wykąpać... tylko sama chyba nie dam rady :roll: droga taka impreza i skąd farbki można skołować?
W bezowej kolorystyce nic a nic mnie nie ruszaja, ale wspomniane navy!!! To by bylo cos - tylko, zeby nieco kontrastowo bylo coby wzor uwidocznic. Chyba dmuchawce wole.
pewnie będę miała dylemat - elfy mi się bardziej podobają, ale dmuchawki wg mnie ładniej będą wyglądały w farbce :hmm:
Dmuchawce są jak dla brzydkie kolorystycznie, strasznie mdłe, takie w sumie nijakie :) Ale po pofarbowaniu mogą być śliczne.
Jak się uda obie...to raczej będzie mały rzut...
Wg mnie elfy ładniejsze na żywo.
juz dzisiaj o 15 :)
Ło matko, dzisiaj?! Dobrze, że wiem już, a nie po fakcie :D
Piszecie, że dmuchawce mają brzydki kolor a o elfach nic - one nie są w tym samym kolorze:confused:
ciekawe, czy to porzadny dodruk - czy tylko jakis mini-rzut..
ano właśnie
marzy mi się jedwab, ale mocny, dobrze trzymający....
zresztą i tak by do farby poleciały:ninja:
Moje Dmuchaffki trzymaja jak zyleta! Wlasciwosci materialu sa cacy dla Pan noszacych 10kg+
zapoluje ale tylko tak treningowo ;) może mi się uda
Miałam te elfy, po zastanowieniu poszły w świat bo kolor bez farby wg mnie mega brzydki.