No bo to akurat prawda, Aga tam była jako pracownik Bebelulu, a Rapalu tyle kosztuje.Cytat:
Zamieszczone przez gosia_foks
Wersja do druku
No bo to akurat prawda, Aga tam była jako pracownik Bebelulu, a Rapalu tyle kosztuje.Cytat:
Zamieszczone przez gosia_foks
no tak, rozumiemCytat:
Zamieszczone przez sabciass
Nie podobało mi się wcale. A szczególnie to, że nie dano w zasadzie Adze dojść do słowa. Myslę, że powiedziałaby więcej i lepiej niz Kurzajewska. Widziałam kiedys programy gdzie Aga mówiła i wtedy to miało sens. Dzis ten program to porażka jak dla mnie. A pani Popek to zenada.
Mam zły humor przez to :/ Może dlatego tak mnie ta Popek wkurzyła.
dokładnie... i ta jej rada żeby przed zakupem chusty iść na konsultację do lekarza...Cytat:
Zamieszczone przez lemonka
Chyba dobrze, że się dopiero obudziłam i nie obejrzałam ;)
Tylko nikt nie powiedział, że jeszcze jest wielu lekarzy, którzy nie znają tematu chust wcale albo ich wiedza jest szczątkowo-telewizyjna a nie prawdziwa i rzetelna.Cytat:
Zamieszczone przez Ilonsa
Dobrze, że zaspałam, przynajmniej się nie zdenerwowałam. A specjalnością pani Popek jest bycie 'mądrzejszym' od zaproszonych gości, więc się nie ma co dziwić jej zachowaniu.
ja już dawno nie pokładam nadzieji w telewizji śniadaniowej- D O_K I T U!!! Całe szczęście nie mam tv :mrgreen: