:lol:Cytat:
Zamieszczone przez doominikaa
Taaak, mój tez jak kupi coś drogiego i bez sensu, to mówi, że dla mnie.
Wersja do druku
:lol:Cytat:
Zamieszczone przez doominikaa
Taaak, mój tez jak kupi coś drogiego i bez sensu, to mówi, że dla mnie.
Ja dopiero planuje zakup pierwszej chusty (dopiero jak urodzę a to nastąpi na przełomie maja i czerwca) i juz wymyślam argumenty dla męża:)
Poczekam aż kupi sobie jakąś komputerową zabawkę i wtedy wytoczę argument, że przeciez dziecko najważniejsze a to dla jego dobra:)
mój M. oznajmił mi że chce pojechac na koncert metallici. wiec ja radosnie sie zgodziłam i w zamian... zażyczyłam sobie nowej chusty :P no co? przyjemność za przyjemnośc :wink: i od tygodnia mam cudna babylonię :twisted:
a w tajemnicy szyje sie My Pod :twisted: :twisted: :twisted: na razie Michał nie siedzi, a jak zaczniemy uzywac cos wymysle skąd poda wytrzasnęłam ;)
Zawsze mozesz powiedziec, ze w ciuchlandzie trafiłaś. :twisted:
Dziewczyny, ale Wy podstępne bestie jesteście hihihi.
W zasadzie powinnam napisać MY, bo kiedy pierwszy raz przeczytałam ten wątek od razu zaklepałam u męża pozwolenie na drugą chustę-on akurat szuka ubrania na swój świeżo kupiony motor :wink: więc zgodził się bez mrugnięcia okiem.
Pierwszą kupiłam sobie na imieniny :D :D :D
to jest rozwiazanie :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez beata2802
ja juz 'zaklepalam' druga na urodziny :D wlasciwie to bedzie trzecia, ale kolkowej na razie dziec nie lubi, wiec nie nosimy (ale bedziemy!). musze tylko wybrac kolor...
a ja na pytanie męża po co kupiłam drugą chustę, odparłam: bo jest taka piękna...
na to już nie miał argumentów ;-)