Re: HELP! :( Czym się różnią nosidła...
I jak Iffi? Masz już?
Ja wciąż czekam... Stresuję się trochę, bo jednak z Młodym muszę wyjść na jakiś spacer, to mnie nie ma, wczoraj dość długo robiłam zakupy, które MUSIAŁAM zrobić, też mnie nie było, a do tego mam rozwalony domofon, który działa jak chce.... wrrrr :evil: Poza tym akurat w tym tygodniu pracuje popołudniu, ktoś jest z S, ale czy odbierze jakby co? Mam nadzieję. Liczę też, że w razie czego kurier zostawi paczkę u sąsiadów.
Ech...
PS. Na Mazurach nie byłam jeszcze nigdy... :hide: :oops: Tyle, że my mamy "swoją wieś" koło Pojezierza Brodnickiego, więc jakoś nigdy nie było potrzeby mieć jeszcze więcej jezior... :D
MAM APLX'a :)
Dziś rano przywiózł go pocztex (bo oczywiście znów źle zrozumiałam i kurier jechał do bushido, a ona dopiero pocztexem mi nosidło przysłała). Odebrała mi je niania mojego Frania, więc obcym też pozwalają odebrać ;) Fajne te nosidło, w końcu mam lotusa bo cocoa nie było na stanie. Z przodu na razie nosiłam, bo z tyłu sama nie dam rady, mój syn nie wysiedzi 5 sekund spokojnie :roll: - poczekam aż mąż na weekend wróci to pomoże ;)
Daj znać jak u Ciebie?
A co do Mazur to jezior owszem i dużo, ale ja np. w minione wakacje nawet nie zdążyłam się raz wypluskać oj... :oops:
No to mnie pocieszyłaś, bo u mnie dalej nic... Ale znaczy, że działa.
Zobaczymy jutro.
Dobranocki.
rzezuchama może dzisiaj do Ciebie dotrze kurier, bo mnie też wczoraj odwiedził z aplx Manzanita :D A wiecie może gdzie można zobaczyć zdjęcia aplx w akcji? Bo na stronie są właściwie tylko panele a nie widać jakie są pasy. A fajnie byłoby zobaczyć całość
Jasminee, a też z Pieluszkolandu?
No nic, czekam sobie czekam. Może wczoraj trafił akurat w nasz spacer, a potem już mu się nie chciało. Mam nadzieję, że dziś nie był w tym czasie, jak wyskoczyłam na 15 min. do sklepu za rogiem... :(
:D :D :D :D :D :D :D
JEST!!! MAM!!
O jacie!
W dodatku pasy są brązowe :love:
...A Stachu śpi, no rzeszszszsz :D :D :D