Piękne zdjęcia i cudny kolor :)
Wersja do druku
Piękne zdjęcia i cudny kolor :)
kolor rewelacja! taki głęboki :D
dobra, powiem to: ze wszystkich tegorocznych silkow (a mam wszystkie:D) to, zaraz po didkowym RSI, najgrubszy jest. Natkowych nie licze, bo to trojwloknowe są mieszanki, na dodatek jedwab tam tylko 13 procent.
a tu jest 50%...:)
ponosilam troche dzis i odczuwa sie go inaczej niz poprzednie jedwabne Zary. jakis taki puchaty bardziej jest, i trzyma rewelacyjnie, a powiedzmy sobie szczerze, moja 12 -kg dwulatka okruszkiem nie jest:)
kuszące...
PIĘKNA!!!! trochę nie jestem na bieżąco, u kogo teraz można zamawiać? ile trzeba czekać?
piękne trio!
No moze jestem troche z tylu;) bo teraz inny jedwabik na tapecie:D ale...
Zakupilam:) i jestem bardzo szczesliwa;)
Tylko powiedzcie mi prosze, czy musze prac recznie, czy w pralce na delikatnym praniu da rade???
ja w pralce pralam, bez wirowania.
Ale dziwny kolor:lol:
Ciekawa jestem tej puchatości, mój "stary" HE wydaje mi się dość gruby, no i nosi super - u nas 11kg na plecach:thumbs up:
śliczny kolor, ja uwielbiam wszystkie odcienie niebieskiego!!!
zestawienie bardzo udane, aż bym chciała mieć wszystkie trzy chusty
a moze za tudzien lub dwa dotrze do mnie rozowy nowy silk-jak juz prawie nie nosze;-)
o zesz! prosze o zdjecia :))):high:
jak juz bedzie:)
Piękna kolekcja :love: Ten najnowszy przepiękny :love:
mam fotkę ellevilla:
http://www.ellevill.com/ds_product_i...roducts_id=290
no fotka ellevilla juz od jakiegos czasu jest dostepna, niestety nic poza tym, one dopiero pare dni temu przybyly do Norwegii, i stamtad sa wlasnie rozsylane (a przynajmniej moja vendorka mi tak napisala).
a...jak to się mówi...I seeee ;)
kurczaki, nie widziałam, a powinnam :)
dobrze ze wrócilaś z wakacji :mrgreen:
spraw sobie lepiej silka;) mysle ze te nowe ellevilowskie sa o wiele lepsze niz didkowe