no to jak juz ustaliliśmy co z dzieckiem, to sie zastanówmy, co matka ma w rece :twisted:
Wersja do druku
no to jak juz ustaliliśmy co z dzieckiem, to sie zastanówmy, co matka ma w rece :twisted:
Straszne. Nawet jeśli to cycowanie i chowanie się przed otoczeniem.
cóż JoShiMa, zmiana tematu nam nie wyszła ;)
Ale w kieszeni to chyba ma butelkę plastikową? Wygląda jakby dzgałą dziecko w bok. :)
:shock:...
Mój Mąż jest fanem wiochy.pl i raczy mnie od czasu do czasu swymi rykami śmiechu kontemplując dzieła pomysłowości bliźnich, którymi dzielą się oni w sieci.
Ale tego mi nie pokazał... Mocne. Przerażające :-(.
omg :duh:
No kreatywność ludzka nie zna granic.
A może to jest lalka? A ta kobieta pokazuje, jak NIE NALEŻY nosić dzieci? Trudno posądzić kogoś o taką bezmyślność...:duh:
ale czemu bezmyślność? babka ma nosidło, dziecko jej zasneło, poły z chusty, ani kurtki specjalnej do noszenia nie miała, to zapieła przydużą bluzą :ninja:
widać, że pani pomysłowa, a jakże, więc bezmyślność odpada:wink:
a tak serio... nawet jak dyskretne karmienie, a nie mogło jej nic ominąć (pokaz jakiś mega ważny) to i tak dziecku współczuję, bo pozycję chyba mało wygodną przybrać musiało :-( no, przynajmniej ja bym tak wisieć nie chciała
:omg::szok:
Coż..kobieta kreatywną jest :ninja:
Zazdrościcie jej...
Chciaż nie jaram, to chyba skoczę na jednego...:sick:
I się potem dziwimy, że nas ludzie wytykają palcami, że kręgosłupy dzieciom łamiemy... :roll:
Ciekawe, skąd to zdjęcie.
No to może jeszcze jedno zdjęcie na dokładkę:
http://www.wiocha.pl/40400,Rodzinny_Motor
:szok:
Leże i kwiczę
:lool:
Najlepsze to w wiaderku
:lool: