Re: okreslenie NINO :P padłam :)
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
Niestety spermies jakos nie ciesza sie u nas popularnoscia...
kobra testuje moje dementory z wełną.
niechaj zeznaje :)
do dzis myslalam,ze dementory to najobrzydliwsze obrzydlistwo i z pewnoscic jest to chusta, ktora w moim stosiku nie zawita
ale dzieki szanownej kolezance pasji, ktorej zachcialo sie plemnikow z TBW zawitala ona w moich skromnych progach
sama nie wierze,ze to pisze,ale plemniki chce miec :hide:
zawiazanie idealnego, pieknie dociagnietego plecaczka z krzyzem zajelo mi niecala minute :!: :!: :!:
nosi sie swietnie, nie uwiera, ciezaru Kajtka nie czuje,a wierzcie mi - jest to kawal chlopa
ten antracyt na moje oko nowy jest, albo prawie nowy, bo nie czuje w nim welenki, widocznie nie zlamany jeszcze
no i cieniutki jest, wydawalo mi sie ze moja terra jak na welne cienka jest,ale nino antracyt jest najbardziej przezroczysta welenka jaka dotykalam
pasjo, obiecalam zdjecia,ale dzisiaj sie nie udalo, K marudny byl jak cholera, moze jutro...
A mi Harrym Potterem zalecialo - DEMENTORZY!!! - uuuu!
W sumie mozna sie rozgrzeszyc z takiego zakupu, bo Halloween (czy jak tam sie to pisze) idzie :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
wyczytane na tbw:
I am absolutely in love with the spermie dementors!
cudne określenie :lool:
tym bardziej, ze właśnie przerabiam sagę HP... dementorzy już wkrótce zamienią się w nino-plemniki :twisted:
dzięki za sporą dawkę porannej wesołej adrenaliny :thumbs up:
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
takie super dla 2 letnich klockow
dwuletnie klocki sa samobiezne bardziej niz chustowe :)
to zalezy od klocka. tzn egzemplarza. W ostatnio jak skladam chuste czy tez biore ja do reki uwaza to za sygnal wlazenia na plecy.
26list skonczy 2 lata :P
pasja zdjecie dla tiebia
http://images32.fotosik.pl/387/3db13d7f10686ffa.jpg
zakupilam dzisiaj nino na TBW, czworeczke jeansblau, bede farbowac, jeszcze nie wiem jak :)
ale ładną chustę PRAWIE mam :D
w moich ukochanych szarościach.
ps. bol'szoje spasiba za fotkę.
Oo -szarości są piękne.
Nie miałam i pewnie nie będę miała okazji ponosić w tym dementorku,.
Pewnie niedługo bedzie to chusta niszowa :D
Określenie jest boskie, ale ja ostatnio nie śmiałam się przyznać do swoich skojarzeń, gdy mi jedna mama opowiadała, że kupiła tę chustę tylko dlatego, że jest na niej przepiękne logo matki niosącej dziecko.
Hmm... od tej pory patrzę na tę chustę zupełnie inaczej. A wełenka w dotyku była cuuuuuudowna. Mięciutka, puszysta prawie. :lol: Szkoda, że to żakard, choć kto wie, może się skuszę na to logo :wink:
od dzis mam nino, ktore powyzej prezentuje mila kobra.
ta chusta sama sie wiaze.
jest... niesamowita :omg:
miekka, niewiarygodnie cienka jak na chuste z domieszka welny, nosi nadzwyczajnie.
dalej uwazam, ze jest brzydka.
ale na razie nie oddam jej :P
ha, ha, wpadlasz w szpony dementoro-spermies :mrgreen: Ja tez uwazam, ze nino z welna jest na baterie.. samo sie wiaze :)
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
ha, ha, wpadlasz w szpony dementoro-spermies :mrgreen: Ja tez uwazam, ze nino z welna jest na baterie.. samo sie wiaze :)
Lindo, ja jestem w szoku, ze AZ TAK BARDZO SAMO :omg: :omg: :omg:
Jest cudowne. Elastyczne, a trzyma. Miękkie. Zupełnie się nie wrzyna. Szok :omg:
no bo to takie brzydkie kaczatko chust...trzeba umiec dostrzec jego piekno... piekno uzytkowe tez :D
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
ja tez bylam w wielkim szoku, jesli chodzi o latwosc motania jest to dla mnie numero uno
ja mam dementorki śliczne różowo-łososiowe :roll: :lol: , co prawda bez wełny ale dla mnie jest to superaśna chusta:) powoli sie wyprzedaję z wiązanek(bardzo powoli :lool: ), ale len...i własnie nino zostaja obowiązkowo:-)
jeszcze może wełenke i silka przygarnę i będę miała stosik idealny. o.
niczego innego juz nie pragnę :thumbs up:
ja tez mam nino bawelniane, jeansblau rozmiar 4. Z zadnej chusty do tej pory nie udalo mi sie zawiazac plecaczka prostego, jakos mi zawsze material spod pupy uciekal,a w nino nie ma najmniejszego problema :D na razie nino jest brzydkie i z plamami, ale jak mi sie uda planowana gradacja to bede miala niczego sobie dementorki :)
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
ja tez bylam w wielkim szoku, jesli chodzi o latwosc motania jest to dla mnie numero uno
Potwierdzam. Zamotałam się w te obrzydliwości ostatnio i :szok: Niewiarygodne doznania. Poza tym, że faktycznie zamotanie dobrze dociągniętej kieszonki zajęło sekundę, to jeszcze gdybym nie miała Tośki przed oczami, to podejrzewałabym, że wyparowała :wink:
Pasjo, ale Twoje ninki, wyglądają bardzo sympatycznie. I czy nie zyskują na urodzie, widziane na żywo? A może to cudowne właściwości tej chusty tak mnie zauroczyły, że nie miałam ochoty jej z siebie zdejmować? :)