O tak! Tą w MT też widziałam,straszne straszne:duh:
Wersja do druku
O tak! Tą w MT też widziałam,straszne straszne:duh:
Ja jak widzę te dzieci biedne w wisiadłach albo przodem do świata, to od razu muszę się odwrócić, żeby nie zabić wzrokiem niosącego. No też na sztukmistrzach widziałam... Ale co, zwracać uwagę? :roll: Sama nie cierpię, jak ktoś mi coś gada (i zwykle na złość zrobię odwrotnie)...
no właśnie nie wiem- ja tylko raz dobrej znajomej wykładałam dlaczego nosidło BB jest nie teges i skończyło się na tym że i tak nosili- tylko ich bardzo prosiłam żeby nie robili tego przodem do świata i...nic.
trudno. kiedyś miałam plan że ulotki sobie druknę i będę dawać takim ludziom:lol::hide:
A jedni z wisiadłem to się nawet uśmiechali do mnie POROZUMIEWAWCZO:omg: albo może z politowaniem ("biedna, musi się męczyć w tej chuście bo ją na BB nie stać";))
A dziś w plazie na sztukmistrzach byłam i mamę z dzieckiem w noidle widziałam, takim z czerwonymi szelkami, więcej nie wiem, bo w tłumie stała. I jeszcze jedną w elastyku.
Wczoraj po 17 wyszliśmy na 5 minut- bo nas ulewa zagoniła z powrotem do domu- i spotkaliśmy 2 chusty :D Marsylia (nasi nie-forumowi znajomi zresztą) i dawno niewidziana koleżanka w brązowym elastyku:thumbs up:
A jak szliśmy na FireBirds po 21 to w KRakowskiej minęliśmy tatę w brązowej chuście (elastyk?).
No i koniec karnawału!:p
edoro..ja z innej beczki, jaką chustę masz na swoim zdjęciu przy ikonce..bardzo mi się podoba :)