Frezis a możesz kupić również dla mnie? Kaskę mogę Ci przleać na konto nawet dzisiaj a odebrałabym kiedyś przy okazji jak odwiedzimy Twoją salę zabaw.
Wersja do druku
Frezis a możesz kupić również dla mnie? Kaskę mogę Ci przleać na konto nawet dzisiaj a odebrałabym kiedyś przy okazji jak odwiedzimy Twoją salę zabaw.
One są tylko w angielskiej wersji?
Uwielbiamy :D Synek półtora roku, jeszcze raczej nie czai historii;) ale ma straszną frajdę w wynajdowaniu różnych rzeczy na stronach. Tu się pan Szczęściarz przeciąga, tam się śmieje Pies, tu Miś spadł z rowerka. Żadna inna książka nie zajmuje go na tak długo :)
Mam pierwszą część, drugiej się trochę obawiałam, bo pewnie mnóstwo niedzisiejszych sytuacji - jak to wytłumaczyć takiemu maluszkowi?? :P
Od maleńkości kochałam tego typu książki, u rodziców jeszcze są jakieś z dziadkiem do orzechów chyba, i jeszcze gdzie jest wally było.. ech, cudne te książki, czemu takie drogie to wszystko? w chusty się obłowiłam, w pieluszki też w miarę, teraz czas na książeczki dla Małej :D A ci to wyprawka będzie.
Troche OT, ale nie do konca, bo w tej ksiegarni tez jest:)
http://www.bookdepository.co.uk/
Przesylka do pl gratis!!! Ostatnio cos kupowalismy, dlugo szlo, ale podobno ze stanow:)
Ilonsa - pw
Amparo - bardzo mnie zaintrygowały te pozostałe książeczki o rysowaniu, znasz je?
Jakby ktoś kupował w Amazonie, to ja bym się chętnie z tymi książeczkami przypięła.
Nie znam, ale wkrótce poznam :D
Ja bardzo kiepska jestem w rysowaniu, nie mam pomysłów, a jak mam, to wychodzi mi to pokracznie. I repertuar (drzewko, kwiatek, autko, kotek i świnka z literek) dawno mi się skończył. A te książeczki wyglądają tak, jakby było tam sporo fajnych i prostych trików, właśnie dla takich plastycznie upośledzonych, jak ja :wink: Żebym mogła dziecku rysować różne różności i żeby sam mógł się tego nauczyć :D
no ja bym też je chciała....
a jak sie rysuje świnkę (i kotka?) z literek?
Teraz się ubawicie :lol: Voilà, koślawa świnka narysowana myszką w paincie:
https://lh4.googleusercontent.com/-h...5259Bwinka.JPG
Literki (E, M, O, S i W) widać?
A kotek to już nie z literek, ale równie schematyczny.
Wiesz, w sumie jak już je dostanę, to mogę chyba obfotografować i się z Tobą podzielić :D
cudna!!!! :lol:
Nie znałam akurat tego. Ale mam masę książeczek do opowiadania w domu, za grosze kupowane.
jeszcze są fajne do szukania szczegółów o smerfach
gdzie jest smerfuś?
gdzie jest ważniak?
demona - a jakie masz?
uwielbiamy!
Oświćcie mnie proszę - czy to sa takie wieeeelkie ksiązki tylko z obrazkami bez tekstu? I co się nimi robi? tylko opowiada?
Bo my mamy takie, chyba ze trzy, same obrazki pełne szczególików różnych, ksiażki te dostaliśmy w prezencie już po różnych dzieciach i my juz je wyświechtaliśmy porządnie i na razie poszły w odstawke, ale wyglądaja bardzo podobnie:)
a czy w naszym ojczystym jezyku też wydano?
edit wygooglałam :D i smaka mi narobiłyście bo przyznaje nie znałam a z dzieciakami sporo czytamy
A jeszcze zapytam - jak oceniacie dla jakiego wieku tak ksiązka jest skierowana? Rozumiem że dolna granica dosyć niska ale czy czy moje (młodsza 4,5 roku) nie za stara?
marta - moim zdaniem - NIE.
znaczy NIE ZA STARA :-) żeby było jasne :-)