Witamy oby więcej takich chustobabć :jump: :jump: :jump:
Wersja do druku
Witamy oby więcej takich chustobabć :jump: :jump: :jump:
:hey:
:)
zaluje, ze moja mama jest tylko babcia. bez chusto-dodatku.
witaj w domku!
witaj :)
Witaj chustobabciu :D
Moja mama też chustuje,ale biernie -tzn grzecznie stoi i czeka aż ją omotam,ale też to lubi!
Jakież miłe wieści, że nie tylko różne płcie, ale i pokolenia się na forum pojawiają. Czekam teraz na chustodziadka. A potem na wypowiedzi pierwszych chustowanych dzieci.
Witaj chustobabciu :D wszystkiego dobrego,miłego forumowania !! :hello:
:applause: :applause: :applause: brawa dla chustobabci :D
Witaj kochana i czuj się jak u siebie :welcome:
jeszcze nie wiem jak to jest być babcia ( Jasio nie śpieszy sie do spotkania ze światem i ze mną:lool: ) ale jak nią zostanę ( lada moment) to Wam napiszę jakie to uczucie :D .
Jestem bardzo mile zaskoczona Waszym ciepłym przyjęciem mnie do grona forum :D a przyznaje, ze miałam wiele obaw aby sie tu zalogować- konflikt pokoleń i takie tam inne blabla Wiecie o co chodzi :lol: przeglądam forum i wierzcie mi, ze i babcia od Was może się jeszcze wiele nauczyć :D
a córka na pewno jest dumna z takiej nowoczesnej babci ;)
Witaj chustobabciu 8))
no muszę powiedzieć,ze jestem pod wrażeniem,bo..to piękne jeśli mama i córka :D mogą mieć wspólnych znajomych :D :D
Witaj chustobabciu:)
Witaj chustobabciu :D Ale fajnie, że jesteś z nami!!!
Moja mama miała Bartka tylko raz na plecach w nosidle ergonomicznym :D ale właściwie nigdy nie pytałam czy chciałaby go ponosić w chuście :oops: :duh: , ale chustowanie bardzo jej się podoba :thumbs up:
Dla adminki nowe zadanie chyba - nowy status 8)) CHUSTOBABCIA!!!
witam na forum, bo na żywo to sobie już dzień dobry powiedziałyśmy w sobotę :lol: :lol: :lol: :lol:
witaj babciu :)
cieplo na sercu mi sie zrobilo, czytajac twoje posty :kiss:
jesteście kochane dziewczyny :thanks:
:D :D
P.S
brawo :applause: :applause: :applause: :applause: dla Łodzianek za propagowanie chustonoszenia w lokalnej gazecie :D
Witaj postępowa babciu!
Gratuluję córkom mamy... a zięciom teściowej :thumbs up: .
Powodzenia w motaniu przyszłego wnuka/wnuczki
witamy chustoszczegolnie!
Witaj! Miło spotkać na forum "prawie babcię" :)